Lesbi en YouTube, ja dat gaat samen. We zagen hier alleen vrij weinig van op YouTube. Ja, wel Amerikaanse kanalen, maar we konden geen Nederlands Lesbisch YouTube koppel vinden. Nu wel. Want vanaf nu bestaat het YouTube kanaal IkVrouwvanJou. Wij zullen de komende tijd allerlei video’s gaan maken op dit kanaal. Video’s over vallen op vrouwen, over samenwonen als twee vrouwen en over allerlei andere dingen die te maken hebben met leven. Alles wat wij leuk en interessant vinden dus. We zullen ook gaan vloggen, dat hebben we al eens eerder gedaan en is ons goed bevallen.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, dan is het handig om je evenย te abonneren op ons YouTube kanaal. Heb je je op ons geabonneerd? Dan vrouwen wij van jou! โ™ก Tot de volgende video!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=KnswzDS5cI4″ width=”600″ height=”350″][/videos]

liefs, joyce en scarlet