In deze weekvlog laten we een grote verandering zien. Som is het leven volkomen kut, maar het kan ook weer veranderen. Hoe het leven er een jaar geleden uitzag is totaal anders dan nu. Dat zal je wel zien… Op maandag ga ik naar de drukker voor ons boek. Een geweldige ervaring! Ik was als een kind die voor het eerst in de mooiste speelgoedwinkel wandelde. Woensdag hebben we een 2de echo. Heel spannend, ook gezien het bloedverlies. Joyce voelt zich de hele week beroerd en ligt 24/7 op de bank. We krijgen door ons boek tegelijkertijd wel veel interviews door krant, tv en radio en we zijn live op tv bij Pauw! Nog zo’n geweldige ervaring!

Wil je meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal. Iedere dag iets van ons zien volg ons dan even via Instagram en check dagelijks onze stories. Ons verhaal lezen? Bestel ons boek hier via Bol.com