Afgelopen maandag was de boekpresentatie van ons boek Ik Vrouw van Jou. Natuurlijk zal je hiervan alles terugzien in de weekvlog van volgende week vrijdag, maar vandaag delen we alvast een berg aan fijne foto’s die tijdens de avond zijn genomen. Er ontbreken nog wel enkele foto’s, maar die vind je volgende week dinsdag terug bij een extra video die dan online komt. De avond van de boekpresentatie was magisch mooi. We waren met ruim 200 betrokken mensen in het toffe LE:EN bij Utrecht Vaartsche Rijn. In onderstaand fotoverslag kan je een beetje met ons meegenieten… óf jezelf spotten.

De avond startte met het opbouwen van de locatie. Het podium moest verplaatst, de Volkswagenbus moest naar binnen. De videobeelden van dit maatwerk zijn echt geweldig! Er moest een stuk of 25372829 banken verplaatst én we konden onze versiering ophangen die we kregen van de Feestwinkel.nl. Tegelijkertijd arriveerden ook Bertie, de drukker van ons boek en alle muzikanten voor een soundcheck. Allemaal hielpen ze ook bij het opblazen van de ballonnen en ophangen van de slingers. Enorm lief! We gingen met z’n allen wat eten. Echt aan aanrader bij LE:EN. Sjors arriveerde, onze familie kwam alvast binnen… en toen gooiden we de deuren voor jullie allemaal open. Zo spannend!

De foto’s hebben we te danken aan: Annemiek van Rijn, Annekiek.nl, Kees van Gestel: Devolkswagenbus.nl & Roel Hemkes: Hemkes.nl

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

We maakten alvast even wat foto’s voordat de ruimte zich vulde met mensen….

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Het officiële gedeelte van de boekpresentatie
Rond 19:45 uur startte het officiële gedeelte van de boekpresentatie. Deze ving aan met een prachtig nummer van Anne van Veen. Onze uitgever, Bianca van Splint Media gaf vervolgens een mooie speech over het ontstaan van het boek. Hierna deden wij ook wat… En toen was het moment daar om het eerste exemplaar van Ik Vrouw van Jou te overhandigen aan Bertie. Zo leuk! Echt geweldig dat ze helemaal vanuit Zeeland naar onze boekpresentatie was gekomen.

boekpresentatie ik vrouw van jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

bertie steur Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Het tweede exemplaar bij de boekpresentatie
We besloten niet enkel het eerste exemplaar te overhandigen op het podium aan Bertie, maar we wilden het tweede exemplaar overhandigen aan Joen & Jolieke, onze donor en zijn vrouw ♥ Dat voelde zo mooi en passend. We hebben de afgelopen maanden zoveel bijzondere momenten met hem meegemaakt. Ze hebben absoluut ons leven verrijkt. Toen gebeurde er nog wat dingetjes, maar dat laten we je graag volgende week dinsdag zien 😉 De presentatie werd mooi afgesloten door een tweede nummer van Anne.

Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Mooie afsluiting van de boekpresentatie
De presentatie werd hierna afgesloten met opnieuw een mooi nummer van Anne, samen met haar gitarist Robin Scherpen. En toen ging de bar écht open, het podium werd vrijgemaakt voor de dames van Denmark Street én wij verplaatsten ons richting de Volkswagenbus om ‘even’ wat foto’s te maken.

Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Boek ophalen en heel veel foto’s
Na de officiële presentatie was er muziek van Denmark Street en INCH. Heerlijke muziek die de avond compleet maakte. Iedereen kon nu het vooraf bestelde, gesigneerde boek ophalen én met elkaar, ons en de Volkswagenbus op de foto. We hadden niet verwacht dat zoveel mensen met ons op de foto wilden én dat iedereen daar zo enorm veel geduld voor had. D.e.  r.i.j.  w.a.s.  l. a. n. g.

Dank voor jullie geduld! We vonden het wel heel mooi en waardevol om iedereen te spreken. Stuk voor stuk unieke, leuke mensen met een verhaal. Soms een verdrietig verhaal, soms een stoer verhaal, soms een grappig verhaal. We hopen dat we iedereen voldoende aandacht hebben kunnen geven, want we zijn dankbaar voor een ieder die aanwezig was.

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

♥ Ilonka & Kim van Alboe.nl

Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

♥ De ladies van Denmark Street

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

♥ Inge Lamboo a.k.a. INCH

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

♥ De moeders

Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

 Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

♥ Heeeeel veeeeeel foto’s

Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

♥ Het was een surrealistisch avond, magisch mooi!

Fotoverslag Boekpresentatie Ik Vrouw van Jou

Merci Merci!

~ Ons boek ‘Ik Vrouw van Jou’ vind je hier op Bol.com