Deze week was zo bijzonder! We konden ons het nauwelijks bevatten. Maandag was de dag van onze boeklancering. Misschien heb je het fotoverslag al wel voorbij zien komen op onze blog. We waren met ruim 200 leuke mensen bij LE:EN in Utrecht. We deden een poging tot speechen, we overhandigden het eerste boek aan Bertie en het tweede boek aan onze donor en zijn vrouw. Joyce deed een aanzoek én er was geweldige muziek van meerdere geweldige mensen. We gingen de hele avond op de foto met jullie en werden overladen met toffe kado’s! Het was bizar!

Ons boek is zo hard gegaan dat het op dit moment niet overal meer verkrijgbaar is. Gelukkkig is er al de wiedeweerga een 2de druk ingezet. Je kunt het boek wel gewoon bestellen via Bol.com en kopen in veel AKO winkels. Vanaf volgende week woensdag/donderdag is het weer vol op voorraad!

De dagen erop moesten we echt nog even op aarde landen. Joyce voelde zich aan één stuk misselijk en had nergens trek in. We dachten na over de toekomstige babykamer, gingen op babykamer spulletjes strooptocht naar een mega grote kringloopwinkel in Utrecht en we pakten alle ontvangen baby cadeautjes uit. Tenslotte gingen we uit eten en.. nou ja, kijk maar gewoon. Fijn weekend!  Abonneer je ook even op ons kanaal, als je op de hoogte wilt blijven van ons chaotische leven.