Op ons Instagram account vind je enkele foto’s van de shoot en een hele toffe video waarin we vertellen over onze fijne #lentemomenten. In deze blog delen we onze lente favorieten en laten we je zien wat we bij wehkamp bestelden. We gebruikten hiervoor de app van Wehkamp waarmee we vrij eenvoudig door alle items heen konden scrollen. We bestelden de kleding op dinsdagavond en de volgende ochtend stond de postbode met ons pakketje voor de deur.

De lente is zoals het leven wehkamp

Joyce haar favoriete lente items
De lente maakt mijn stemming altijd direct een stuk positiever. Het is langer licht, de zon begint weer te schijnen en de temperatuur maakt alles warmer. Met het begin van de lente, verdwijnt ook mijn winterdip als sneeuw voor de zon. Ik draag in de lente daarom ook graag wat vrolijkere kleding, gewoon omdat dit dan bij mijn gevoel past.

Tijdens de shoot in de botanische tuin in Amsterdam droeg ik een hele toffe rode broek van Vero Moda. Hij zit lekker losjes, heel comfortabel. Hij is zowel netjes als casual door hem te combineren met een paar pumps of sneakers. Bij de shoot combineerde ik de broek met een top van WE. Uiteindelijk heb ik de broek besteld in combinatie met een trui van dunne, zachte stof van Levi’s. Deze trui is ideaal voor de lente omdat de stof niet te warm is, maar ook niet te koud. De trui valt wat kort, waardoor hij mooi combineert met een broek die wat hoger (high waist) zit.

De lente is zoals het leven wehkampMijn andere favoriete items waren een hele comfi ruimvallende trui van Adidas, een kleurrijke jumpsuit van Fabienne Chapot, een bordeaux rode pet en een paar geweldige gouden Pumps van Sacha.

De lente is zoals het leven wehkamp

De lente is zoals het leven wehkamp
De lente is zoals het leven wehkamp
De lente is zoals het leven wehkamp

Scarlet haar favoriete lente items
Toen ik de groene Jumpsuit van Circle of Trust in de webshop van Wehkamp zag was ik direct verkocht… en de jumpsuit ook. De kleur, de pasvorm, de stof… hij past helemaal bij mij. Stoer én vrouwelijk. De jumpsuit is ook ideaal voor de lente. Ik bestelde de jumpsuit in maat S, zodat Joyce hem ook aan kan. Tijdens de shoot combineerde ik de jumpsuit met een paar oud roze pumps van Sacha. Prachtige schoenen, die nog lekker zaten ook.

De lente is zoals het leven wehkampHet was knap lastig kiezen, want ik zag zoveel mooie kleding. Mijn andere favoriete lente items waren een jumpsuit met vrolijke print, bordeaux rode sneakers van Adidas en een hele mooie sweatpants van Tommy Hilfiger met rode pumps van Sacha.

De lente is zoals het leven wehkamp

De lente is zoals het leven wehkamp
De lente is zoals het leven wehkamp
De lente is zoals het leven wehkamp
De lente is zoals het leven wehkamp

Romantische bank
Tijdens de shoot waren er ook allerlei mooie tuinmeubelen aanwezig, waaronder een super romantisch bankje. Nu de lente er weer aankomt, gaan we langzaam ook weer bezig met het opknappen van onze tuin. Dorre bladeren en takken eruit en nieuwe bloemen en planten erin. Dit romantische bankje zouden we zeker graag in onze tuin zetten. Ook de tuinmeubelen kan je online bestellen via Wehkamp.

De lente is zoals het leven wehkamp

Op de website van Wehkamp vind je een overzicht van al onze lente favorieten.

Wat is jouw favoriete item?