In de nieuwste Starbucks reclame voor de kerstdagen zit een lesbisch koppel. Dat vinden wij uiteraard erg leuk! In de kerstreclame zie je allerlei momenten tijdens de feestdagen, waaronder een lesbisch koppel dat elkaar bijna zoent. Begin dit jaar kwam Starbucks in opspraak omdat het in Indonesië en Maleisië té homovriendelijk zou zijn. Starbucks is hiermee zeker een LGTB-vriendelijk bedrijf.

In de commercial zie je de nieuwste Christmas cups. Een cup met daarop een tekening die je zelf kan inkleuren. Hoe leuk! Dit is gedaan omdat…. “De kerstdagen betekenen voor iedereen iets anders.” Je wordt uitgenodigd om je kleurpotloden mee te nemen naar Starbucks. Okay, not gonna do that, …..maar het idee is leuk.

Naast Christmas cups zijn er natuurlijk ook kerst drankjes. NOPE geen Pumpkin Spice Latté meer… maar wel vier nieuwe kerstdrankjes! Drie warme drankjes: Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte en Fudge Hot Chocolate (met gouden sprinkels). Het vierde drankje is koud: Festive Cold Brew. Een koude koffie met kerstkruiden: kaneel, steranijs en cranberries + een schijfje sinaasappel. We zijn benieuwd, maar sowieso enthousiast over de reclame!