Altijd al een bruidsmagazine willen hebben speciaal voor lesbiennes? Op zoek naar de mooiste ideeën voor een bruiloft met twee vrouwen? Dancing With Her is recent gelanceerd als ’s werelds eerste bruidsmagazine voor lesbiennes. Met de slogan van het magazine ‘Celebrating women in love’, combineren Tara Barker en Arlia Hassell foto’s en verhalen van pasgetrouwde lesbische koppels. 

Tara en Arlia komen uit Australië en misten bij het plannen van hun eigen huwelijk een bruidsmagazine voor lesbiennes. Ze konden enkel magazines vinden die vol stonden met hetero koppels. Daarom besloot het koppel om zelf een magazine te maken met verhalen, reportages, tips en heel veel inspiratie van en voor lesbische koppels. Superleuk vinden wij dat natuurlijk! De foto’s zijn prachtig en het magazine oogt heel romantisch en stijlvol!

bruidsmagazine voor lesbiennes

Extra bijzonder is het feit dat ‘s werelds eerste lesbische bruidsmagazine is gemaakt in Australië, daar waar ze nog druk bezig zijn met het legaal maken van het homohuwelijk.

“Hoewel in Australië het huwelijk nog niet geslachtsneutraal is, kiezen vrouwen in een lesbische relatie ervoor om hun liefde te vieren en om een verbintenis aan te gaan samen en dat verdient aandacht,” ….aldus de website Dancing With Her.

Het magazine en de website hebben ook een Instagram account, waar je veel mooie, romantische bruidsfoto’s van lesbiennes kunt spotten. Hieronder alvast een voorproefje.

Het bruidsmagazine voor lesbiennes is ook te bestellen vanuit Nederland. Hier vind je meer informatie over het magazine en hoe je het kunt bestellen.