We vinden het heerlijk om af en toe weg te zwijmelen bij de beelden van lesbische bruiloften. Via YouTube kwamen we een paar weekjes geleden bij toeval een video tegen van een prachtige lesbische bruiloft. De romantiek, passie en liefde spatte ervan af. Bovendien was de aankleding van de bruiloft heerlijk vintage en de twee vrouwen prachtig. Het was gewoonweg perfect en we werden er helemaal enthousiast van. Willen wij ook trouwen? Voor de toekomst is dat zeker een wens van ons. Nadeel is dat het tegenwoordig allemaal zo duur is en dan moet het wel helemaal naar je zin zijn… en we zijn vrij kritisch. Echt bruidzilla’s… Bovendien moet er eerst nog even een romantisch “wil je met me?” komen, hè?!

We zijn in juli dit jaar 10 jaar samen, een bijzondere mijlpaal! We kijken samen graag naar series als Say Yes To The Dress en als we ooit gaan trouwen, laten we ook zeker een bijzondere video van deze dag in elkaar draaien. Tot die tijd zal je het moeten doen met onderstaande video’s van 10 lesbische bruiloften. Heb je zin in wat heerlijke, liefdevolle en relaxte beelden… go check & enjoy ♥

♥ Lara & Cass

♥ Ori & Shani 

♥ Claudia & Jane

♥ Toni & Samantha

♥ Ashley & Brandy

♥ Sam & Michelle

♥ Subhadra & Jennifer

♥ Amy & Amanda

♥ Sarah & Jess

♥ Dora & Natasha

Bonus 😉 Living Rosa

Hoe ziet jouw perfecte lesbische bruiloft er uit?