Wij kijken graag YouTube video’s. Zeker nu we langzaam meer met kinderen krijgen bezig zijn, vinden we het leuk om maar mommy vloggers te kijken. Naast een aantal leuke Nederlandse mommy vloggers, kijken we ook weleens naar buitenlandse lesbische moeders op YouTube. Deze zijn wel ietsje minder makkelijk te vinden dan de nog kinderloze lesbische YouTubers, maar ze zijn er wel! In deze blog delen we daarom graag een top 10 van lesbische moeders op YouTube. We zijn er vast nog een paar vergeten… Ken jij nog een leuke lesbische mommy vlogger, vermeld deze dan zeker even in de reacties. We leren graag nieuwe kennen!

1. Living Rosa
Tara en Mandi runnen samen het YouTube kanaal met de titel Living Rosa. Ze hebben met bijna 70.000 abonnees en vrij grote fanclub. Tara en Mandi hebben samen drie dochtertjes: Lennon, Everett en Maeve (tweeling) en twee honden (Delilah and Roxy). Ze wonen in Amerika en publiceren ongeveer twee video’s per week over hun leven als moeders. Naast dat ze hun leven laten zien, delen ze ook veel interessante feitjes over hun afgelopen zwangerschappen en de zorg voor drie kids. Wil je meer video’s zien, bekijk dan even het YouTube kanaal van Living Rosa.

2. Team 2 moms
Ebony en Denise zijn een team van twee moeders. Samen hebben ze een dochtertje en twee zoontjes (tweeling). Ze laten een gedeelte van hun leven zien én praten over allerlei thema’s gerelateerd aan hun moederschap. Meer video’s zien, check het YouTube kanaal van Team2Moms.

3. Jing en Monica
Jing en Monica publiceren op hun YouTube kanaal iedere week een vlog met daarin hun leven samen met hun dochtertje Estelle. Op dit moment zijn ze bezig met zwanger proberen te worden van een tweede kindje. Een maandje geleden mislukte helaas hun 4de poging o.a. als gevolg van een cyste. Wil je een kijkje nemen naar hun video’s Check dan het YouTube kanaal van Jing en Monica!

4. Dandy + Birds
Deze knappe vrouwen, Stephanie en Elena, vloggen vanuit het verre en prachtige Nieuw Zeeland. Het is een ontzettend leuk stel met een heel knap, half Aziatisch dochtertje genaamd Florence. Ze plaatsen in ieder geval iedere maandag, vrijdag en zondag een nieuwe vlog. Vreemd genoeg hebben ze nog niet zoveel abonnees (4.000), want ze zijn ontzettend leuk. Ze zijn nu druk bezig voor een tweede kindje…. Volg de dames hier op het YouTube kanaal Dandy + Birds.

5. The Next Family
Een erg leuk stel om eens te bekijken zijn de dames van The Next Family: Brandy en Susan. Samen hebben deze moeders drie kinderen. Een dochter en een tweeling (jongen en een meisje). Ze publiceren met regelmaat vlogs, maar ook video’s met nuttige inhoud en stellingen, zoals: hoe moeten de kinderen ons noemen? Zeker de moeite waard om eens wat video’s uit te checken op het YouTube kanaal van The Next Family.

6. Two baby mamas
Sharna en Chelsea zijn al meer dan 7 jaar samen en verloren een aantal jaar geleden hun eerste kindje na 15 weken zwangerschap. Hierna namen ze samen een break en reisden de wereld rond. Drie jaar later deden ze opnieuw een poging om zwanger te worden, met succes: in januari 2015 werd hun dochter geboren: Saskia. In 2015 kregen ze een tweede dochter: Due. Inmiddels zijn ze weer zwanger…. Hun ervaring als twee moeders van twee dochters en zwanger van een derde kindje, delen ze via hun YouTube kanaal.

7. Frankie & Tiaa
Deze mama’s, genaamd Frankie en Tia, publiceren op hun YouTube kanaal allerlei pranks. Samen hebben ze een kindje met de naam Cody. Wil je meer van hun zien? Check dan even het YouTube kanaal van Frankie & Tiaa.

8. Two moms and Twins
In mei 2013 kwamen deze vrouwen erachter dat ze een baby zouden krijgen. In december was de geboorte van de tweeling een feit: Carly en Dylan. Deze knappe meisjes kregen de moeder middels IVF. Er is al een paar weekjes geen video online gekomen, maar de video’s die er staan, zijn zeker leuk om eens te bekijken. Wil je meer video’s zien, kijk dan op het YouTube kanaal van Two Moms and Twins.

9. Domo & Chrissy
Deze dames hebben echt een shitload aan fans: bijna 2,5 miljoen! Wauw! Domo & Chrissy zijn de stoere mama’s van Domonic en zijn momenteel op tour om zoveel mogelijk van hun fans te ontmoeten. Ze maken allerlei gekke en grappige video’s (pranks) en tussendoor zie je ook nog een beetje hoe ze zijn als twee mama’s. Meer zien? Check dan even het YouTube kanaal van Domo & Chrissy.

10. Wie zijn we vergeten?
…. en nummertje tien laten we leeg voor jou om aan te vullen. Natuurlijk zijn bovenstaande lesbische moeders enorm leuk, maar misschien zijn we wel een YouTube kanaal van een lesbische moeder koppel vergeten die minstens zo leuk zijn. Dat horen we dan graag!