Hi! Deze week even geen vlog, maar een gezellige Q & A video met een flink aantal vragen die jullie ons stelden op Instagram. Erg leuk dat er zoveel vragen kwamen. We hebben ons best gedaan er zoveel mogelijk te beantwoorden op een zo duidelijk mogelijke manier. Er kwamen aardig wat vragen over het thema eetstoornis, jullie wilden weten of we gingen trouwen, of we kinderen wilden adopteren en of we nou lesbisch of biseksueel zijn. Ook vroegen jullie om onze favoriete Netflix series, tips voor onzekerheid en waren jullie benieuwd wat wij voor elkaar zouden wensen. Nou ja, dat én meer zie je in onze nieuwste video.

Volgende week vrijdag kan je gewoon weer naar een weekvlog van ons kijken. Fijn weekend alvast en we zouden het leuk vinden als je je abonneert op ons YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan hebt. Mocht je het ook leuk vinden om dagelijks foto’s van ons leventje te zien, kom ons dan gezellig volgen via Instagram.