Sierlijk en verleidelijk, maar toch krachtig, zoals de echte vos dat ook is. Dat zijn de horloges van Renard. Ze zijn klassiek, elegant en tijdloos. Tijdens een pers event zagen we ze voor het eerst en al snel raakten we aan de praat met de dame die deze tijdloze klokjes vertegenwoordigt. Gezien mijn liefde voor horloges, spraken we de week erop af in het hoofdkantoor en kwamen we tot een leuke samenwerking. Ik mocht twee prachtige exemplaren uitzoeken om te delen met jullie. 

Het eerste horloge waar mijn oog op viel is de Elite Champagne Rose Gold Biscaye. Een horloge die je eigenlijk altijd kan dragen. Tijdens je werk, maar ook naar een speciale gelegenheid. Hij is simpel en elegant tegelijk. De mooie zachte mintachtige kleur van het bandje samen met de rosé goudkleurige randen van de kast vind ik erg mooi. Wat tof is aan het horlogemerk is dat ze zich kenmerken door de verticaal geborstelde wijzerplaat en de lichte bolling van het glas. Deze combinatie maakt dat de lichtinval de wijzerplaat steeds een beetje anders laat kleuren. Heel bijzonder!

rénard horloge horloges klassiek hipHet horloge heeft niet te veel poespas. Een mooie strakke champagnekleurige wijzerplaat met bovenin de naam en het logo van Renard, een geometrische vos.

rénard horloge horloges klassiek hip

rénard horloge horloges klassiek hipHet bandje is in het begin wat stug, maar naarmate je hem langer draagt wordt hij wat soepeler en krijgt hij een mooiere verweerde look. Ik draag hem zelf zo goed als iedere dag en ik merk dat hij steeds fijner draagt.

rénard horloge horloges klassiek hip

rénard horloge horloges klassiek hipOok op de sluiting vind je het logo terug en wat fijn is aan het bandje is dat hij ook geschikt is voor smallere polsjes, zoals die van mij. Geen geprut met zelf gaatjes prikken, je kan hem direct om!

rénard horloge horloges klassiek hipHet horloge is te koop voor 149 euro. Geen hele gekke prijs voor een tijdloos horloge…

rénard horloge horloges klassiek hipHet andere horloge dat ik uitzocht is de Elite Champagne Gold Link small. Dit type horloge vind ik persoonlijk mooi om te dragen op de dagen waarop ik iets netter gekleed ben en/of naar een speciale gelegenheid ga. Het mooie fijne klokje met de smalle schakelband geeft het horloge een echte klassiek chique uitstraling.

rénard horloge horloges klassiek hipDe schakelband was voor mijn smalle polsje net iets te ruim, maar je kan hem vrij eenvoudig wat inkorten. Ook dit horloge heeft een champagnekleurige wijzerplaat en kan je kopen voor 149 euro.

rénard horloge horloges klassiek hipDe horloges worden geleverd in een mooi doosje en zijn te koop bij Renard zelf, maar ook bij Bol.com

rénard horloge horloges klassiek hip