Hi! Leuk dat je weer een kijkje komt nemen op onze blog. Vandaag weer een nieuwe weekvlog. Nummertje 5 alweer. In deze weekvlog nemen we je mee naar een ontmoeting met het bekende Amerikaanse YouTube koppel Bria and Chrissy! We vieren mijn verjaardag in Amsterdam. We overwinnen de nodige ongemakkelijke gevoelens als we langs verschillende PR buro’s gaan. We fietsen door weer en wind naar een plek waar ik mijn wenkbrauwen lijk te tatoeëren en tenslotte krijg ik ook nog eens een geweldige massage… VAN EEN MAN! Onder deze video zullen Scarlet en ik kort toelichten wat we van de massage vonden… mocht je zelf ook een keertje een massage willen boeken bij het Massagehuys.

We hopen dat je het weer leuk vindt om naar onze weekvlog te kijken. Vanaf de volgende video’s zal Scarlet ook weer meer in beeld komen. Wil je weten waarom ze de laatste tijd minder of niet in beeld was, lees dan even haar blog van afgelopen vrijdag: Anorexia is een Mindfuck.

Onze ervaring met Het Massagehuys:

♥ Joyce:

“Toen ik het Massagehuys binnenkwam merkte ik direct dat er een enorm relaxte en fijne sfeer hing. Ik moest even omschakelen vanuit de drukte van de stad, maar kon me al snel ontspannen. Ik schrok wel even toen ik werd opgehaald voor mijn massage door een man! Ik was nog nooit eerder door een man gemasseerd. Dat was wel even spannend. Hij leidde me naar een pashokje en een kluisje waar ik mijn spullen kon laten. Ik kleedde me uit in het pashokje en trok daar een badjas aan die in het hokje hing. Het zag er allemaal supernetjes uit en het was heerlijk stil overal. Echt chill.

Toen ging ik mee naar één van de massageruimtes. Ik ging op mijn buik op de tafel liggen en toen kon de massage beginnen. Zoals ik al zei moest ik er even aan wennen dat een man de massage deed, maar gelukkig kon ik me hier snel aan overgeven en heerlijk genieten van de massage. Hij duurde maar liefst 55 minuten en ik zou nu direct weer willen, haha! Het was een geweldig lekkere massage, echt van top tot teen, letterlijk. Niet te slapjes, maar ook niet te ruw. Ik zou hier absoluut nog eens heen gaan. Het is jammer dat er geen Massagehuys in Utrecht zit!”

♥ Scarlet:

“Eigenlijk had ik enkel een massage voor Joyce willen boeken, maar ik kreeg ook een massage aangeboden… en daar zeg ik dan maar geen Nee tegen. Ik vind het best spannend zo’n massage en laat me het liefst alleen door Joyce masseren. Maar goed, angsten zijn er om te overwinnen, dus ik ging de uitdaging graag opnieuw aan. Zeker op dit moment van mijn leven vind ik het wat ingewikkeld om mensen zo dichtbij te laten komen en zijn massages snel pijnlijk. Gelukkig kon ik dat prima aangeven bij de jongen (!) die me ging masseren. Ja, ook ik moest even slikken toen ik zag dat ik gemasseerd zou worden door een jongen. Dat had ik niet verwacht…

Toch kon ik na een minuutje of 10 best goed ontspannen en genieten van de massage. Mijn rug, benen, armen en zelfs mijn hoofd werd gemasseerd. Heel fijn en niet te hard of zacht. Het was verder heel stil, enkel wat rustgevende muziek, wat zorgde voor een nog meer relaxte sfeer. Ja, ik ben blij dat ik ja heb gezegd tegen de massage en heb er enorm van genoten. ook het naderhand nog even bijkomen en thee drinken was prettig. Ik kan het Massagehuys zeker aanraden.”