Hey you, vandaag het tweede potje shoppen van de week! Dat komt omdat we nog twee leuke truien hadden ontvangen van de webshop Romwe. We bestellen hier graag kleding items omdat ze vaak zo origineel zijn en je het niet zo snel hier in de winkels ziet hangen. De verzending gaat tot nu toe bovendien altijd supersnel, meestal hebben we de items binnen een week al in huis. Anyway, we ontvingen vorige week twee leuke truien. Eentje die Joyce graag wilde hebben en eentje voor mij. 

Bij het bestellen in dit soort webshops is het toch altijd even spannend of de trui er in real ook zo uitziet als op de foto, maar dat was gelukkig zo. Ik had bij mij trui verwacht dat hij wat wolliger zou zijn, maar dit wat dunnere, maar stretchy stofje zit heel fijn. Ik ben er dus erg blij mee.

Joyce koos voor deze trui met blauwe, grijze en zwarte vlakken. Hij is wat stoerder dan ze normaal draagt, maar eigenlijk wel heel leuk. Ik heb de trui ook even aangetrokken, maar had toen direct het gevoel dat ik weer 15 was en de trui van mijn broer moest overnemen. Het leek een beetje een jongenstrui. Joyce staat hij een stuk beter! De trui is van zachte stof gemaakt, is niet te dik en valt mooi. Hij kost ongeveer  10 euro en je kunt hem hier in de webshop vinden.

fijne truien stoer romwe

fijne truien stoer romwe

fijne truien stoer romwe

fijne truien stoer romwe

fijne truien stoer romwe

♥ Broek: The Sting
♥ Schoenen: Sacha
♥ Trui: Romwe

Joyce draagt op de volgende foto’s de trui die ik bestelde. Ik houd ervan om foto’s van Joyce te maken en daarom mocht je wel even poseren met mijn trui. De trui is lekker zacht en valt aan de bovenkant met de dubbele stof perfect over één blote schouder. Ik vind dat soort model truien erg mooi, gewoon omdat ze simpel maar vrouwelijk zijn. De trui kost ongeveer 30 euro en kun je hier in de webshop vinden.

fijne truien stoer romwe

fijne truien stoer romwe

fijne truien stoer romwe

fijne truien stoer romwe

♥ Broek: The Sting
♥ Schoenen: Sacha
♥ Trui: Romwe

Welke trui past het best bij jou?