Vandaag hebben we weer een dinsdag video voor je! We bouwen de video’s langzaam weer en beetje op en proberen dus weer met regelmaat video’s te uploaden. In onze nieuwste video zie je hoe vreemdgaan in de auto eraan toe gaat. Wat gebeurt er tijdens deze eerste date die Joyce heeft en hoe kijkt ze er aan het einde op terug? De video bevat ook nog een nuttige boodschap voor iedereen die weleens op de stoel van de bijrijder zit: de shotgun. We hopen dat je onze nieuwste video leuk vindt. Laat gerust hier of onder de video een reactie achter. 

Dankjewel voor het kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , TwitterInstagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥