Een tijdje geleden kwam ik de webshop Lovedrunky tegen. Het merk en concept sprak me aan omdat duidelijk naar voren kwam dat de items die er verkocht worden niet enkel hip zijn, maar ook eerlijk. Alle kleding van Lovedrunky wordt geproduceerd in fabrieken die aangesloten zijn bij de Fair Wear Foundation of in fabrieken binnen Europa. Zo draag je dus niet alleen hippe en mooie items, maar ook eerlijke items en dat vond ik een mooi gegeven. Het zou mooi zijn als er veel meer van dit soort kleding op de markt zou komen en als grote ketens ook op deze wijze zouden produceren. 

Als een bedrijf is aangesloten bij de Fair Wear Foundation dan is er sprake van Vrije keus van arbeid, geen discriminatie van werknemers, geen kinderarbeid betaling van een acceptabel loon, geen excessieve werktijden, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en een wettige arbeidsovereenkomst. Het is best goed om, als je hier een beetje aan wilt bijdragen, een aantal Fair Wear kleding items in je kast te hebben. In deze blog laten we je zien hoe wij twee Fair Wear truien van Lovedrunky combineren met items van We Fashion, Omoda, Dr. Martens en Loavies.

♥ Love, Peace & Rainbows
Deze blauwe trui vond ik direct heel tof toen ik hem zag. Blauw staat mij goed en de print met hartjes, peace tekens en regenboogjes vind ik mooi. De naam van de trui is: Every cloud has a silver lining. Dat vind ik een waardevolle tekst, want het is belangrijk om altijd iets positiefs te blijven zien, hoe moeilijk het leven soms ook is.

love drunky hip en eerlijk

Ik combineer de trui met mijn favoriete coated jeans van Loavies en de nieuwe Dr. Martens van Joyce die ze bestelde bij Omoda. De trui zit heerlijk comfi en is er echt eentje die ik veel thuis én naar mijn werk ga dragen. Zeker een aanrader dit eerlijke kledingstuk! ♥love drunky hip en eerlijk

love drunky

love drunky hip en eerlijk

love drunky hip en eerlijk

love drunky hip en eerlijk

love drunky hip en eerlijk

♥ Gebreide liefde
De tweede trui die ik bestelde is een wijdvallende, gebreide zwarte trui. Hij heeft een mooie wijde hals wat een beetje zorgt voor een sexy look, althans dat vind ik! Je moet wel een beetje tegen kriebeltruien kunnen óf je moet er een shirt onder dragen, want hij kriebelt wel een beetje. Ikzelf vind dat trouwens wel meevallen, maar Joyce heeft daar altijd snel last van. De trui past mooi bij Joyce haar nieuwe broek van We Fashion, die aan de binnenkant zwarte fake leather banen heeft.

love drunky hip en eerlijk we fashion omoda

Joyce combineert de trui dus met een broek van We Fashion en een wat ouder hoedje. Ik weet helaas niet meer waar we dat ooit gekocht hebben. Verder draagt ze hele mooie hoge laarsjes die we een tijd geleden bestelden bij Omoda. Ze zijn mooi slank én hoog en staan super vrouwelijk. Door de ‘brede’ hak lopen ze heel makkelijk. Geen gedoe in de stad dus met punthakken die blijven haken tussen klinkertjes.

love drunky hip en eerlijk

love drunky hip en eerlijk we fashion omoda

love drunky hip en eerlijk we fashion omoda

love drunky hip en eerlijk we fashion omoda

love drunky hip en eerlijk we fashion omoda

love drunky hip en eerlijk we fashion omoda

love drunky hip en eerlijk we fashion omoda

love drunky hip en eerlijk we fashion omoda

love drunky hip en eerlijk we fashion omoda

Wat vind je van deze twee eerlijke items van LoveDrunky? ♥