Overal lees ik over kerstjurkjes en galajurken voor de naderende feestdagen. Ik lees over sexy pakken voor vrouwen nagenoeg niets. Waarom niet? Het kan toch juist heel stijlvol, chique en sexy zijn om met de feestdagen een heel tof kostuum, oftewel pak aan te doen. Ik houd er wel van om vrouwen in pak te zien. Nee, niet iedere vrouw staat het sexy, maar er zijn bepaalde vrouwen die het heel goed kunnen hebben. Een paar voorbeelden hiervan zijn Gina Rodrigues, Ellen Page, Cara Delevingne en Lady Gaga die recent op prachtige wijze het nummer New York van Frank Sinatra zong.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=hpiw3cDWmvc” width=”100%” height=”350″][/videos]

Het leek me daarom leuk om als variatie op alle kerstjurkjes kerstlooks een top 10 te maken van sexy pakken voor vrouwen. Ik heb hiervoor gekeken bij diverse winkels en heb uiteindelijk pakken gekozen bij de winkels Zara, Asos, H&M en Mango. Ik heb tenslotte benieuwd naar jouw mening over vrouwen in pak. Vind jij het iets voor de Kerst? Vind jij vrouwen in pak sexy? Let me know!

♥ Zara
De eerste pakken voor vrouwen die ik tegenkwam vond ik bij Zara. Met name het pak met print vond ik erg tof en apart. Je laat jezelf hier echt mee zien, het is super vrouwelijk en stoer tegelijk. Het zwarte pak van Zara vind ik heel stijlvol en classy, zeker iets om standaard in je kast te hebben voor verschillende nette aangelegenheden.

sexy pakken voor vrouwen

sexy pakken voor vrouwen

Zwart, simpel & classy

sexy pakken voor vrouwen

sexy pakken voor vrouwen

♥ Asos
Hierna vond ik een hele reeks aan pakken voor vrouwen bij Asos. Ik ben dol op Asos, zeker als het sale is. Ze hebben er veel mooie en originele items en ik heb positieve ervaringen met de kwaliteit. Ik ben helemaal fan van het brons kleurige pak. Het rode pak vind ik ook prachtig, maar staat mij door de kleur wellicht iets minder. Je ziet verder dat jasjes met opengewerkte mouwen ook hip worden. Ik moest wel even wennen, maar het ziet er wel heel vrouwelijk uit. Bij Asos kan je absoluut een mooi, sexy pak scoren.

sexy pakken voor vrouwen

sexy pakken voor vrouwen

Blauw, opengewerkte mouwen

sexy pakken voor vrouwen

sexy pakken voor vrouwen

Brons kleurig

sexy pakken voor vrouwen

sexy pakken voor vrouwen

Eenvoudig bruin

sexy pakken voor vrouwen

sexy pakken voor vrouwen

Mooi rood

sexy pakken voor vrouwen

sexy pakken voor vrouwen

♥ H&M
Bij H&M vond ik de collectie aan mooie pakken wat minder groot. Ik vond alleen dit stijlvolle jasje met revers in een satijnen stof. Dit laatste maakt het jasje net wat anders en extra chique.

sexy pakken voor vrouwen

♥ Mango
Tenslotte vond ik nog een aantal prachtige pakken voor vrouwen bij Mango. De eerste met krijtstreep is echt old school, maar kan tegelijkertijd heel sexy staan. Ik weet dat Anna Nooshin ook regelmatig zo’n type jasje draagt en dat staat zo mooi én vrouwelijk. Het zwart fluwelen pak is ook heel tof voor tijdens de feestdagen. Ook hier is voor revers gekozen in een andere stof. Tenslotte vond ik het grijs wollen jasje ook erg mooi, al hoort daar tijdens de feestdagen wel een lange broek bij. Of zou je dit korte broekje ook prima met een panty kunnen dragen? Het witte bloesje met loszittende stropdasje eronder maakt het geheel af.

sexy pakken voor vrouwen

sexy pakken voor vrouwen

Fluweel zwart

sexy pakken voor vrouwen

sexy pakken voor vrouwen

Grijs wol

sexy pakken voor vrouwen

sexy pakken voor vrouwen

Wat vind jij van pakken bij vrouwen?