Scarlet en ik zijn sinds we deze winkel in Eindhoven tegenkwamen fan. Sissy Boy heeft niet alleen mooie kleding, maar ook enorm veel mooie spullen voor in huis. Spulletjes die op moment hip zijn, maar ook veel tijdloze items. We hebben een extra zwak voor Sissy Boy omdat dit bedrijf zich bezig houdt met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zetten zich in voor het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de productieketen. Ze zijn hiervoor aangesloten bij de Europese organisatie BSCI.

De kleding is wel wat duurder dan de kleding van H&M en Primark, maar heeft ook een betere kwaliteit én achtergrond. We beweren nu niet dat we enkel nog hier onze kleding kopen en nooit meer naar andere ‘minder goede’ winkels gaan, maar we vinden het wel interessant om ons hier meer voor in te zetten en meer bewust van te zijn.

Afgelopen zaterdag waren we bij een kerstmarkt van Sissy Boy. We waren uitgenodigd voor een ontbijt met allerlei lekker eten van het biologische ontbijt en lunchrestaurantje Pluk. Pluk is gevestigd in Amsterdam in de 9 straatjes. Ze hadden heerlijke yoghurt met granola en banaan, bananenbrood, croissants en smoothies. Zeker een aanrader om hier eens te gaan ontbijten of lunchen.

sissy boy pluk ontbijt amsterdam

sissy boy pluk ontbijt amsterdam

sissy boy pluk ontbijt amsterdam

sissy boy pluk ontbijt amsterdam

pluk

pluk

Bij de Sissy Boy kerstmarkt waar we na het ontbijt over heen zijn gaan wandelen werd naast kleding ook heel veel voor in huis verkocht. Het waren mooie én hippe producten voor een nét iets lagere prijs dan in de winkel. Alle items die er werden verkocht kan je nu nog in de winkel en de online shop bestellen. In deze blog laten we je zien wat Sissy Boy homeland zoal verkoopt en wat wij hier recent hebben gekocht.

sissy boy

♥ Servies en glaswerk

sissy boy

sissy boy

sissy boy

sissy boy

♥ Fotolijstjes

sissy boy

Wij kochten twee van deze lijstjes ♥sissy boy

sissy boy

sissy boy

sissy boy

♥ Waxine licht huisjes

sissy boy

sissy boy

♥ Vloerkleden

sissy boy

sissy boy

sissy boy

♥ Lampen

sissy boy

sissy boy

sissy boy

Zoals je tussen de foto’s kunt zien kochten wij twee leuke lijstjes. De huidige inhoud vonden we eigenlijk ook al leuk, maar we gaan nog op zoek naar leuke foto’s voor erin. Verder kocht Scarlet voor mij twee lieve notitieboekjes bij Sissy Boy met een egel en beer erop. Handig voor in je tas en cute qua design ♥

sissy boy

Liefs, Joyce ♥