Vandaag een keertje een gezellige vlog in plaats van een video. We gingen met de trein naar Den Haag en namen Sjors met ons mee. In Den haag gingen we fietsen en toen scheurden we richting Scheveningen om daar te chillen in een surfcafé. Dat was heel fijn! Het was een blij dagje en we hopen daarom dat deze video jou ook een beetje blijheid bezorgt. Wil je net als ons gaan fietsen? Check dan even deze toffe aanbieding.

Veel plezier met kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=hvVvgCMqAdU” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥