Je wordt geboren als meisje, maar voelt je een jongen. Wat dan? Het overkwam Jamie Raines. Toen ‘ze’ 4 jaar oud was wist ze al dat ze een jongen wilde zijn. Toen Jamie 18 was mocht zij een hormoonbehandeling ondergaan. Van zijn transformatie van meisje naar jongen maakte hij 1400 selfies. Inmiddels is Jamie 21 jaar oud en een trotse jongen. Het resultaat van de transformatie is heel indrukwekkend.

De 1400 selfies van Jamie werden gebruikt in een nieuwe documentaire over transseksualiteitGirls to Men die deze maand in Amerika wordt uitgezonden. Onderaan deze blog vind je hier de trailer van inclusief de beelden van Jamie in sneltreinvaart.

“Mensen zijn nu verrast als ik ze vertel dat ik transgender ben”

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

meisje wordt jongen

Girls to Men

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=93Tqo6tAPJg” width=”100%” height=”350″][/videos]

Bron foto’s: Jamie Raines/YouTube