Ruim een week geleden bestelden* Joyce en ik iets uit de webshop van Onepiece. Er lag een nieuwe herfst/winter collectie op ons te wachten in hun webshop en daar zat de stoerste onesie ooit bij! Joyce en ik waren op slag verliefd en diezelfde avond bestelde Joyce nog de groene variant ervan. Het gaat om de Aviator Onesie, welke verkrijgbaar is in de kleuren groen, zwart en donkerblauw. Ik twijfelde nog een beetje over de maat en wachtte met mijn bestelling totdat die van Joyce binnen was.

Zo’n drie dagen later werd er een pakketje bij ons afgeleverd. De onesie van Onepiece zat in een mooie hoesje en voelde dik en zwaar aan. Toen Joyce thuis kwam van haar werk heeft ze hem direct uitgepakt. We waren beiden helemaal enthousiast, want ook in het eggie is hij enorm stoer én mooi! De onesie is slim fit, maar valt alsnog best ruim. Joyce bestelde daarom een maatje Xs. Deze zit haar gelukkig helemaal goed.

onepiece onesie vliegtuig piloot joyce

onepiece onesie vliegtuig piloot joyce

onepiece onesie vliegtuig piloot joyce

De onesie is van een stevige, dikke stof gemaakt en bevat meerdere toffe patches. In eerste instantie zien deze er mega professioneel uit, maar als je dichterbij komt zie je dat ze vooral grappig zijn. Woorden als Relax, Tom Cat says relax en I feel the need for sleep, maken het pak extra origineel en grappig. Tegelijkertijd zie je er heel overtuigend uit op een vliegbasis. Althans, dat dachten we…. We namen de proef op de som en reden naar het vliegveld van Hilversum om daar te poseren bij de nodige vliegtuigjes. De aanwezige mannen keken wel wat vreemd toen Joyce in haar onesie het vliegveld betrad….

onepiece onesie vliegtuig piloot joyce

onepiece onesie vliegtuig piloot joyce

onepiece onesie vliegtuig piloot joyce

onepiece onesie vliegtuig piloot joyce

onepiece onesie vliegtuig piloot joyceEigenlijk kan Joyce zo een straaljager instappen met deze onesie,… om erin te slapen dan. Anyway, ik was dermate ‘jaloers’ op haar toffe pak, dat ik de blauwe variant heb besteld. Hoe en waar ik deze draag ‘als proef op de som’ zie je binnenkort in een video op ons YouTube kanaal.

onepiece onesie vliegtuig piloot joyce

onepiece onesie vliegtuig piloot joyce

onepiece onesie vliegtuig piloot joyceNaast deze stoerste onesie ooit, zijn er ook nog zat andere toffe items in de nieuwe collectie van Onepiece. Neem eens een kijkje of hijs je in net zo’n vliegerspak als ons ♥

liefs* We mochten gratis iets bestellen