Het is dinsdagochtend 8 uur en met enige stress sta ik voor mijn kledingkast die veel, veel te vol zit, van links naar rechts en boven naar beneden te kijken naar wat ik vandaag eens aan zal trekken. We hebben vanmiddag een afspraak in Amsterdam en niks in mijn kledingkast lijkt te passen bij het beeld dat ik in mijn hoofd heb, hoe ik er graag uit zou willen zien. Al mijn kleren zijn te casual, te stoer, niet vrouwelijk genoeg of kan ik simpelweg niet leuk genoeg met elkaar matchen. Ook in Scarlet’s deel vind ik niet echt iets naar mijn zin. 

Beide kasten puilen uit van kleren en nog steeds hebben we niks om aan te trekken. Dit terwijl we de afgelopen weekenden toch best af en toe wel eens een nieuw shirtje, jasje of broek hebben weten te scoren in de stad. Hoe is het dan mogelijk dat ik nu enorm gefrustreerd voor mijn kast sta en het gevoel heb dat ik alles eruit wil trekken en in de ‘goede doelen’ container wil mikken? Waarom lukt het ons niet om kleding te kopen die niet na 2 weken al op de ‘miskoop’ stapel belandt?

Met enige regelmaat ontstaan hier bij ons in de ochtend hele discussies over. Je zou toch denken dat het super ideaal is wanneer er twee vrouwen samenwonen, die ook nog eens dezelfde kledingmaat hebben, maar helaas is dit dus niet altijd het geval. Niet wanneer je beiden niet heel goed bent in het shoppen van goed te combineren outfits.

Gelukkig zijn wij volgens mij niet de enigen met dit ‘luxe probleem’, en hebben veel meer vrouwen last van het “ik heb een kast vol kleren, maar heb niks om aan te trekken” syndroom. Hoe fijn zou het zijn om iemand mee te kunnen nemen tijdens het winkelen die verstand heeft van mode en precies weet wat jou goed staat en wat goed bij je past?

shoppen met fred van leer

[ADVERTORIAL] In een eerdere blog hielp Fred van Leer ons al uit de kreukels met een strijk workshop met de nieuwe Braun CareStyle 5 stoomgenerator, maar wat hebben we daaraan als we geen leuke outfit hebben om te kunnen strijken? Om de meiden te helpen die net als ons, bijzonder slecht zijn in het shoppen van een perfecte outfit of gewoon net even wat modeadvies nodig hebben, is er nu een hele leuke winactie. Fred kan namelijk niet alleen goed strijken, maar is misschien nog wel beter in het geven van kledingadvies.

Wil je dus eindelijk eens een keer iets in je kast hebben hangen wat je vaker dan twee keer kan dragen? Doe dan zeker mee en maak kans om een middagje met niemand minder dan Fred van Leer zelf te mogen winkelen. Met een shoptegoed van maar liefst 500 euro ga je met Fred op pad. Niet alleen krijgt de winnaar een shoptegoed van 500 euro voor een aanvulling op de kledingkast, maar ook nog eens de CareStyle 5 stoomgenerator zelf, om je nieuwe outfit voortaan mee uit de kreukels te halen.

Kans maken op deze toffe winactie? Ga dan naar Strijkenmetfred.nl, vul de prijsvraag in en wie weet loop jij er straks helemaal gestyled en kreukvrij bij.