Massaal keken we met elkaar vorige week maandag weer naar het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model. De metamorfoses waren opnieuw het leukste moment van de uitzending. Drama ten top en zelfs iemand die haar potentiële modellencarrière al direct aan de wilgen hing om haar lange dode haar punten te kunnen behouden. We twitterden er op los en voor de zoveelste keer was #HNTM trending op Twitter. Fred van Leer begeleidde de potentiële modellen als de ideale gastheer en was vriendelijk, maar duidelijk. Fred zelf zag er weer perfect uit en liep er strak in pak bij. Hoe lukt het hem toch om er altijd zo perfect gestyled bij te lopen? Ons lukt dat bijna nooit! Het antwoord vind je in deze blog.

[ADVERTORIAL] Het antwoord zit hem namelijk in Fred zijn strijkkwaliteiten. Nu moet ik eerlijk toegeven dat het minstens een jaar geleden is dat ik voor het laatst heb gestreken. Joyce wil nog wel eens een poging wagen, maar heeft er veelal ook geen zin in. Het gevolg hiervan is dat we bepaalde bloesjes vaak vermijden in onze kast. Die moeten gewoonweg eerst worden gestreken voordat we ze fatsoenlijk kunnen dragen. Soms negeren we dit waardoor we de hele dag gekreukeld rondlopen. Het ziet er niet uit. We hebben wel een strijkbout thuis, maar dat ding is al 100 jaar oud en nog afkomstig uit het verre Almelo. De onderkant is deels verkalkt en deels zwart geblakerd. Geloof me, je wil daar geen witte bloes mee strijken. Wie helpt ons dan uit de kreukels?

Fred van Leer! Jawel, want we zijn door hem uitgenodigd voor een heuse strijkworkshop. Hij is namelijk het gezicht van de nieuwe Braun CareStyle 5 stoomgeneratoren! Hiermee helpen alle dummies zoals wij zichzelf uit de kreukel. Dit eenvoudig te bedienen apparaat (slechts 1 temperatuurinstelling voor álle stoffen) haalt met een flinke hoeveelheid aan stoom in een paar seconden alle kreukels uit je kleding. Je bent hierdoor minstens twee keer zo snel klaar als normaal. Daar zeggen wij geen nee tegen. Hij is bovendien zo gestroomlijnd dat je alle kanten op kan strijken als je wilt. We zijn super benieuwd en vragen ons nu al af wat we allemaal nog meer voor creatieve dingen kunnen doen met dit leuke apparaat. We kijken uit naar Fred én naar de workshop.

strijken met fred van leerLijkt het jou nou ook tof om net als ons door Fred uit de kreukel gehaald te worden, dan kan je meedoen aan een leuke prijsvraag waarmee je kans maakt op een gratis workshop met hem! Je krijgt aan het einde van de workshop ook een Care Style 5 mee naar huis. Wil jij 16 oktober ook strijken met Fred? Meld je dan aan via de website StrijkenmetFred.nl. We zullen je binnenkort het resultaat tonen van onze ontkreukelde looks.

Hoe ben jij met strijken?