Toen Joyce en ik vorige week zaterdag naar Schiphol reden waren we lekker op tijd. Sowieso moet je natuurlijk ruim 2 uur van tevoren aanwezig zijn, maar wij waren zo’n 3 uur voordat het vliegtuig zou vertrekken al bij de paspoort controle. Het zag er mooi uit op Schiphol. Er wordt flink verbouwd. Na de paspoort controle gingen we eerst ontbijten in de business lounge en daarna op zoek naar leuke winkeltjes. We wilden namelijk nog wat spulletjes shoppen om mee te nemen. Na de security check zitten er flink wat winkels én het fijne is dat het allemaal tax free is en hierdoor soms net wat goedkoper dan in gewone winkels.

Koffers op de band gezet, het hele gedoe gehad van de handbagage controle en natuurlijk werd ik weer gefouilleerd. Anyway, hierna hadden we eindelijk rust. Ik vind het altijd flink spannend om op vakantie te gaan, maar als we dan eenmaal op Schiphol zijn en de bagage is ingecheckt en we zijn door de paspoort controle, dan ontstaat er langzaam een soort rust over me. Ik hoef dan niets meer te doen, enkel te wachten op het vliegtuig. Voordat we wat gingen shoppen, besloten we eerst wat te gaan drinken en ontbijten in de lounge. Heel gezellig en relaxed was dat. Na het ontbijtje gingen we richting de winkels.

see buy fly schiphol shoppen

Ik ging op zoek naar een zonnebril en Joyce naar de nodige boeken en tijdschriften. Ik kocht een leuk boek van Youp van ‘t Hek en Joyce kocht wat gezellige tijdschriften. Samen keken we hierna bij mooie merk zonnebrillen. We willen beiden ooit graag nog een keertje een luxe zonnebril kopen en op Schiphol zijn ze vaak nét iets goedkoper. De verkoper van de winkel was heel vriendelijk en poseerde ook nog even voor de foto. Tot onze verbazing was er ook een toffe MAC store en Victoria’s Secret winkel. Erg leuk om even rond te neuzen!

see buy fly schiphol shoppen

Tot onze verbazing was er ook een toffe Mac store en Victoria's Secret winkel. Erg leuk om even rond te neuzen.

Hierna namen we nog een kijkje bij de elektronica. Joyce wilde als muziekverslaafde per se even bij alle mooie luidsprekers en koptelefoons kijken, die zeker op vakantie bij het zwembad van pas kunnen komen. Samen wilden we, als Apple verslaafden, nog even kijken bij het Macbook aanbod. Heel fijn.

Tot onze verbazing was er ook een toffe Mac store en Victoria's Secret winkel. Erg leuk om even rond te neuzen.

Tot onze verbazing was er ook een toffe Mac store en Victoria's Secret winkel. Erg leuk om even rond te neuzen.

Tot onze verbazing was er ook een toffe Mac store en Victoria's Secret winkel. Erg leuk om even rond te neuzen.

Tenslotte nam Joyce nog een kijkje bij de parfums. Ze wilde graag even kijken bij de geurtjes van Dior. Natuurlijk moest ze ook nog even lekker wat parfums ‘testen’ voordat ze het vliegtuig in ging. Kortom: Joyce rook heerlijk toen ze het vliegtuig een half uurtje later in stapte, haha.

Tot onze verbazing was er ook een toffe Mac store en Victoria's Secret winkel. Erg leuk om even rond te neuzen. Lekker shoppen voor een vlucht is altijd erg gezellig. Het ontspant, leidt een beetje af van eventuele vliegangst en je scoort vaak nog wat leuke spulletjes voor in het vliegtuig, voor op vakantie of als cadeautje voor familie of vrienden. Het was voor ons in ieder geval een gezellige start van onze vakantie naar Curaçao.

Mocht je binnenkort ook op Schiphol zijn, check dan even de site van See Buy Fly voor leuke aanbiedingen en vergeet niet je kortingsvoucher van 5,00 euro aan te vragen.

Liefs, Joyce & Scarlet

In samenwerking met See Buy Fly.