Vandaag hebben we weer een keertje een ander soort video voor je. De scholen zijn voor zo ongeveer iedereen weer begonnen en dus leek het ons leuk om eens iets meer over de scholen en opleidingen die wij hebben gedaan te vertellen. Dit doen we door een School Story tag waarin we 7 vragen beantwoorden waarvan we een aantal zelf hebben bedacht en een aantal hebben overgenomen uit verschillende andere school tags. De vraag wat onze meest foute acties op school zijn, levert tenslotte bijzonder vreemde antwoorden op…

We hopen dat je onze video weer leuk vindt. Veel plezier met kijken & vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=yfd0Ze-9-xc” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet ♥