Het is weer weekend en dat is mooi, want dan kunnen we weer veel leuke dingen gaan doen én een nieuwe video opnemen! Afgelopen weekend was ook fijn. We gingen shoppen bij Loods 5, een hele toffe en enorm grote interieurzaak die sinds kort ook in Amersfoort zit. We kochten er een aantal leuke nieuwe spulletjes voor in onze zogenaamde werkkamer. Zondag deden we iets heel bijzonders, we reden naar de andere kant van het land en gingen daar een kapperszaak overnemen. Je begrijpt: dat kan natuurlijk niet goed gaan….

Veel plezier met kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=fPefuz97ieE” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet