Een foto gemaakt door Darren Simon waarop een jonge zwangere vrouw staat met de tekst “I don’t care if she’s gay’ op haar buik, wordt sinds enkele dagen massaal gedeeld en geliked. De vrouw die op de foto staat is de 29-jarige Loesje uit Arnhem. Ze had toen ze de boodschap door haar vriendin met oogpotlood op haar buik liet zetten, nooit verwacht dat deze zoveel indruk zou maken.

De fotograaf die de foto in enkele seconden maakte, aangezien Loesje langs voer door de Amsterdamse grachten tijdens de Gay Pride, ging onder de indruk van zijn foto via social media op zoek naar de afgebeelde vrouw: “Persoonlijk vind ik onderstaande foto prachtig en krachtig. Wie kent haar? Ik wil haar de foto geven!” De foto ging binnen enkele dagen viral. Begrijpelijk, want het is een prachtige en betekenisvolle foto!

Loesje is 26 weken zwanger en wilde met de tekst op haar buik een statement maken. Dat is haar zeker gelukt! Op de website van Linda Nieuws zegt ze “Ik wilde een statement maken. Zeker na dat drama, een paar dagen eerder in Jeruzalem. Ik dacht, jezus mensen, doe niet zo homofoob. Iedereen is op dezelfde manier ter wereld gekomen en iedereen gaat er op dezelfde manier weer uit.”

Check www.facebook.com/darrenfotografie voor meer van dit soort foto''s

Check www.facebook.com/darrenfotografie voor meer van dit soort foto”s