Advertisement

Poes heeft de afgelopen weken twee keer De Plog van Poes geplaatst. Hierin liet ze zien wat zij die week had gedaan. De reacties hierop waren enorm leuk en positief. Als kers op de taart wilde Poes daarom graag ook nog een video maken. Nou ja, graag. Wij wilden dat graag en Poes deed en chagrijnig aan mee. In deze extra video laat Poes je zien hoe haar leven er over het algemeen uitziet. Ze vond het wel een flink gedoe om de hele dag een camera op haar neus en om haar nek te hebben, maar ze was gelukkig blij met het resultaat en jij hopelijk ook!Β  Poes deed trouwens mee aan de 21 dagen test van Purina.

Wij & Poes hopen dat je de video leuk vindt! Veel plezier met kijken & vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden.

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce, Scarlet & Poes β™₯

In samenwerking met Purina