Eindelijk wordt het mooi weer in Nederland. De komende dagen lopen de temperaturen zelfs op tot ruim 35 graden! Dat betekent dat we met zijn allen weer massaal in de file kunnen staan richting het strand. Lekker liggen in de zon, duiken in het water en genieten van ijs en de barbecue. Wij hebben er zin in! Toch zijn er eenmaal op dat strand ook verschillende dingen die ons vrouwen kunnen irriteren. Het zijn van die kleine dingen die nét even anders lopen dan je zou willen. In onze nieuwste video laten we je 10 voorbeelden zien van wat vrouwen irriteert op het strand.

Geniet van het zonnetje de komende dagen, veel plezier met het kijken van deze video & vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=1ZTmDEQOXvw” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet