In deze nieuwe weekendvlog kan je weer zien wat voor leuke en avontuurlijke dingen we allemaal hebben gedaan afgelopen weekend. Van racen, scheuren tot aan mijn verjaardag vieren. Op zaterdag besloten we gezellig samen met Sjors naar Amsterdam te gaan. We nemen hem best vaak mee naar allerlei dingen, maar meestal gaan we dan lekker makkelijk met de auto. Dit keer besloten we met zijn allen met de trein te gaan. Eenmaal in Amsterdam aangekomen moesten we natuurlijk ook nog even met de tram en de metro. Sjors vindt het allemaal wel prima en zit, met al zijn 20 kilo, lekker op schoot bij Scarlet.

Zondag was Joyce jarig. Ontbijt en cadeautjes op bed en ook nog een paar verrassingen in petto. Na een lekkere wandeling met Sjors was het tijd om samen te gaan scheuren. Joyce houdt van snelheid, mooie auto’s en racen, dus gingen we naar de kartbaan! Slome Scarlet blokkeerde voor iedereen de weg en eindigde dan ook op de laatste plek.

Aan het einde van de dag stond er een nog veel grotere verrassing klaar. Joyce kreeg namelijk haar eerste vliegles! In deze vlog kan je een aantal beelden hiervan bekijken, maar wil je haar gehele vliegervaring zien? Kijk dan hier!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=F5Phu7h9Bfo” width=”100%” height=”350″][/videos]

Veel plezier met kijken, vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden en maak er een fijn weekend van!

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook