In onze video van vandaag zie je hoe Joyce verrast wordt met haar eerste vliegles. Afgelopen zondag was ze jarig en ik besloot haar iets bijzonders cadeau te geven, iets wat ze nog nooit eerder had gedaan. De dag voordat we zouden gaan vliegen werd de les echter afgezegd omdat het betreffende vliegtuig die dag een ongeluk had gehad. Ik boekte snel een ander vliegtuig, maar vond het hierdoor wel extra spannend!

Zondag tegen het einde van de dag reden we naar het vliegveld in Hilversum. In de auto vertelde ik Joyce wat we gingen doen. Superleuk! We hadden een hele aardige piloot en Joyce mocht zelf vliegen. Het was een geweldige ervaring. We namen de camera mee en legden alles voor je vast. We hopen dat je de video leuk vindt om naar te kijken ♥

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=olD85rN9eTI” width=”100%” height=”350″][/videos]

Volg ons via YouTube, Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Liefs, Joyce & Scarlet