Afgelopen weekend was het paasweekend! We hadden in plaats van twee dagen, drie dagen weekend, superfijn! Helaas werden we op de tweede dag van ons lange weekend aangereden op de snelweg. Dat was een stuk minder fijn. We schrokken ons dood en hebben direct de politie gebeld. Gelukkig was er een getuige, maar een kenteken hebben we niet kunnen noteren. Een spannend reisje was het! We hebben hierna gelukkig nog wel genoten van het mooie weer en van foto’s maken van onze nieuwe tuinbroeken. Op maandag hebben we onze video van afgelopen dinsdag opgenomen over onze tatoeages en we bestelden lekker eten omdat we geen zin hadden om te koken. Het waren drie gezellige, op het ongeluk na, dagen.

We hopen dus dat je onze vlog weer leuk vindt! Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal als je op de hoogte wilt blijven van onze video’s die we iedere dinsdag en vrijdag uploaden β™₯ Fijn weekend!

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=iz4BYR_IBY4″ width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons dan op: Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook