Deze enorm grappige en sexy video wilde ik graag even op de vroege ochtend met je delen. Gewoon om de dag vrolijk te beginnen. De comedygroep Sketchshe bestaat uit drie Australische vrouwen, Shae-Lee, Lana en Madison, die nu zo’n 6 maanden bezig zijn met optreden. Een paar dagen geleden plaatsten ze een parodie op het alom bekende nummer van Queen, Bohemian Rhapsody online: Bohemian Carsody. De videoclip waarin de dames playbacken op mannenstemmen, in de auto en hierbij versneld afgespeeld grappige moves (Bijvoorbeeld: iedere keer als ze Mama Mia zingen grijpen ze naar hun borsten) maken is inmiddels meer dan 5 miljoen keer bekeken. De video werd zelfs gedeeld door de voormalig gitarist van Queen, Brian May.

Het bekijken van deze video is echt even genieten. Enjoy & fijne dag vandaag! ♥

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=aVx6cXf5Liw” width=”100%” height=”350″][/videos]