Deze week een keertje geen sketch, maar een ander soort video: Get ready with me. In onze nieuwste video neemt Joyce je mee tijdens haar ochtend. Hoe staat ze ‘s ochtends, als ik al naar mijn werk ben, meestal op. Wat gaat ze dan doen, wat gebruikt ze voor verzorgingsproducten, make-up en wat ontbijt ze allemaal. In deze get ready with me video een ochtendje waarop Joyce voldoende tijd heeft om rustig te ‘make-uppen’, douchen en ontbijten. Het is trouwens niet zo dat Joyce altijd make-up gebruikt. In de meeste gevallen als ze moet werken, gebruikt ze enkel een beetje mascara en wenkbrauw poeder. In deze video zie je hoe ze haar make-up doet wanneer ze een afspraak heeft of gewoon nΓ©t even wat meer tijd aan haar uiterlijk wil besteden.

Joyce en ik zijn beiden geen ‘beauty meisjes’ in de zin van dat we goed kunnen opmaken. Verwacht dus geen profi tutorial die je later na wilt gaan doen πŸ˜‰ We hopen dat je de video leuk vindt! β™₯

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=6QeO-IdA-WU” width=”100%” height=”350″][/videos]

Meer van ons zien? Volg ons via Youtube, Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

liefs joyce en scarlet