Voor alle vrijgezelle lesbische bezoekers van onze blog hebben we leuk nieuws. Binnenkort zal er namelijk een speciale dating App voor lesbische vrouwen worden gelanceerd. Voor homo’s is er al een bekende app die veel gebruikt wordt genaamd Grindr. De lesbische dating app draagt de bijzondere naam Scissr. De app is in Chicago gemaakt en bedacht door twee lesbiennes. De app lijkt een beetje op Tinder, maar is dan dus enkel bedoeld voor vrouwen die op vrouwen vallen.

De app is binnenkort, de exacte datum weten we helaas nog niet, gratis te downloaden voor iPhone en Android. Allison Ullrich is de dame achter de app. Zij baalde van dating apps als Tinder omdat ze, ondanks haar voorkeur voor vrouwen, alsnog mannen aangeboden kreeg door de app. Ullrich is superblij met haar app omdat deze volgens haar absoluut een gat opvult in de dating apps.

Als je Scissr wilt gebruiken moet je trouwens wel minimaal 18 jaar zijn. Dat is natuurlijk wel een beetje jammer, want er zijn ook voldoende lesbische jongeren die graag via een dergelijke app op zoek willen naar een leuke date. Tinder is toch wel voor iedereen onder de 18 jaar? Hoe dan ook, je kunt een profielfoto uploaden en een korte beschrijving toevoegen. Je kunt privΓ© berichtjes sturen, crushes uitdelen en mensen aan je verlanglijstje toevoegen. Je kunt ook je locatie inschakelen zodat je vrouwen in jouw omgeving eenvoudig kunt vinden.

Lesbische dating app Scissr

Je hoeft trouwens niet per se lesbisch te zijn om de app te downloaden en gebruiken. Je kunt dit natuurlijk ook doen als je twijfelt over je geaardheid of biseksueel bent. We raden het je wel af om de app voor de gein te gebruiken, omdat je hiermee andere serieuze meiden kunt kwetsen.

De lesbische dating app ScissrΒ zal binnenkort gelanceerd worden!
We zullen erover tweeten als hij te downloaden is –> Update 1/1/’15 De app is inmiddels te downloaden.