Er zijn van die dingen die ik regelmatig meemaak en waar ik me dan ongelooflijk aan kan irriteren. Het zijn dingen waarvan ik weet dat niet alleen ik, maar ook Joyce en velen van jullie ze meemaken. Alledaagse dingen die nΓ©t even anders verlopen dan je zou willen. Dingen die ineens op blijken te zijn, producten die anders werken dan je had gehoopt en diensten die gewoon vreselijk irritant gaan. Joyce en ik hebben nagedacht over de alledaagse dingen die ons flink kunnen irriteren. We hebben er samen 15 uitgekozen en dit tot een korte video verwerkt: 15 veel voorkomende irritaties.

Ik ben super benieuwd welke irritaties jij herkent! En natuurlijk ook welke we zijn vergeten… Laat je het even achter in de comments?

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=RIygfK12s8M” width=”100%” height=”350″][/videos]

Wat irriteert jou nou mateloos?