Ik heb een zwak voor Aziaten. Ik vind vrouwelijk Aziaten in de meeste gevallen allemachtig prachtig. Ik vind ze sexy, schattig, knap en bijzonder. Ze hebben iets mysterieus. Als ik in de stad loop en er loopt een knappe Aziaat langs, kan ik ook altijd erg blij worden. No worries, Joyce is hier volledig van op de hoogte. Maar goed, over Aziaten gesproken: Ik kwam vandaag een Koreaanse videoclip van het liedje ‘Uza’ tegen die drie dagen na lancering offline werd gehaald. Waarom? Omdat twee van de vrouwelijke bandleden in de videoclip ‘intiem’ zijn met elkaar. Ze raken elkaar aan en houden elkaar vast. In Zuid Korea is homoseksualiteit toegestaan, maar het homo huwelijk of geregistreerd partnerschap is dat niet.

Bovendien kunnen homo stellen geen kinderen adopteren en is er geen anti-discriminatie wet om homo’s en lesbiennes te beschermen. Ik heb de video uitgebreid bekeken, je begrijpt dat ik dat helemaal niet vervelend vond, maar vond dat er vrij weinig tot geen intieme beelden in zaten. Geen kus, geen echte knuffels of seksueel getinte aanraking. Niets. Ja, er wordt een keer lief vastgehouden, maar meer dan dat is er naar mijn idee niet te zien. Onbegrijpelijk dus dat deze zogenaamd lesbische videoclip offline is gehaald in Zuid Korea. Ik merk wel dat ik hierdoor weer eens extra bewust wordt gemaakt van hoe blij ik moet zijn dat er in Nederland zoveel vrijheid is rondom homoseksualiteit.

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=yVJaYNNzvBw#t=101″ width=”100%” height=”350″][/videos]

Wat vind jij van deze video en het offline halen ervan?