Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen wilde ik erg graag terug naar Frankrijk, het land waar voor mij veel mooie herinneringen liggen. Afgelopen week besloten Joyce en ik daarom last minute met de auto op vakantie te gaan naar Frankrijk. Best een leuk en spannend avontuur omdat we nog nooit zo ver gereden hadden en onze hond Sjors ook meeging. Daarnaast dus ook een bijzondere reis voor mij, omdat het land een gevoel van nostalgie met zich meedraagt. Dit 8-daags avontuur hebben we ook op camera vastgelegd. Dat betekent dat we de komende 8 dagen iedere dag een vlog voor je hebben. Ben je benieuwd naar ons Frankrijk avontuur, onze autorijkunsten, de tolpoortjes, Sjors zijn moordneigingen en nog heel veel meer… check dan deze week iedere dag even onze website en ons YouTube kanaal β™₯

Vlog vakantie Frankrijk – deel 1

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=jcZxnlk8dIY” width=”650″ height=”350″][/videos]

Leuk dat je hebt gekeken en tot morgen!

Liefs,
Joyce & Scarlet