In onze eerste vlog van onze road trip naar Frankrijk kon je zien hoe we na ruim 4,5 ur rijden het hotel in Chantilly bereikten. In deel 2 vervolgen we onze weg van onze tussenstop in het goedkope “seksmotel”, over de drukke wegen door Parijs richting onze uiteindelijke bestemming. Ons geweldige Franse kasteel: Chateau de Mavaleix. De autorit erheen duurde nog ruim 5 uur, maar was los van de nodige stress rondom de drukte in Parijs en de tolpoortjes, erg gezellig. We waren enorm benieuwd naar onze eindbestemming. Wil je ook weten waar we uiteindelijk terecht zijn gekomen? Bekijk dan deel 2 van onze road trip.

Vlog Vakantie Frankrijk – deel 2

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=QCW4E4zsQWo” width=”650″ height=”350″][/videos]

 Leuk dat je hebt gekeken! Morgenochtend vind je hier deel 3 van onze vakantie vlogs. Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal, daar vind je onze video’s als eerste,

Liefs,
Joyce & Scarlet