In juli van dit jaar kwam de korte film ‘Breaking Free’ uit. De film werd gemaakt door model en DJ Ruby Rose. In deze korte film speelt Ruby Rose tevens de hoofdrol. In de korte film verandert Ruby binnen 6 minuten in van een prachtige en sexy vrouw met lang blond haar en felroze lippen in een stoere jongeman met kort bruin haar en tatoeages. De boodschap van de video is ‘wees comfortabel met je eigen geslacht’. Haar film is via social media massaal gedeeld en Ruby kreeg enorm veel complimenten. Zelf zei Ruby het volgende op Facebook over ‘Breaking Free’:

‘You know what needs to stop just as much as homophobia, bullying within the LGBT Community… A ‘bisexual’ isn’t just greedy.. ‘Pansexual’ exists and isn’t a cop out.. ‘Straight’ people can be gay huge advocates and blessings to the community… you can identify as trans without surgery, you can be gender fluid… in fact guess what… you can be whoever you are and like whoever you like and WE should spread the love and acceptance we constantly say we don’t receive.’

Omdat we deze video zelf pas recent zagen, delen we hem graag op ikVrouwvanJou ♥

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=EFjsSSDLl8w” width=”650″ height=”350″][/videos]