Vanaf zondag 7 september kan je kijken naar een superleuke serie: Faking It van MTV. Wat zou je allemaal doen om populair te zijn op school? Als je altijd buiten de groep valt of als loser wordt gezien, heb je hier misschien zoveel voor over dat je zelfs wilt liegen over je geaardheid. Karma en Amy, twee beste vriendinnen, besluiten te doen alsof ze lesbisch zijn nadat ze erachter komen dat dit hen ‘in trek’ maakt.  Voordat Karma en Amy doen alsof ze lesbisch zijn behoren ze tot het niet populaire groepje van hun middelbare school. Hoe aparter, hoe populairder. Ze doen er alles aan om populair te worden, zelfs doen alsof ze blind zijn, maar niets werkt. Totdat de jongen Shane denkt dat de twee meiden lesbisch zijn en hen uitnodigt voor zijn feest…

Terwijl de twee meiden druk bezig zijn met hun lesbische toneelspel, krijgt Karma ineens veel aandacht van de populaire en knappe Liam Booker. Amy daarentegen krijgt steeds meer échte lesbische gevoelens voor Karma.

faking it mtv

De romantische serie Fake it omslaat helaas slechts 8 afleveringen en kwam dit jaar april uit in Amerika. Gelukkig zit er voor de toekomstige liefhebbers ook al een tweede seizoen aan te komen. Eind september zal een 2de seizoen bestaande uit 10 afleveringen in Amerika op MTV worden uitgezonden. Wij waren natuurlijk super benieuwd naar deze serie toen we erover hoorden! We zijn even op onderzoek uitgegaan en vonden de serie al snel online, JEUJ! Kan of wil je dus net als ons niet wachten op 7 september, dan kan je de serie online al bekijken via Stream TV. Hier kan je trouwens ook ontzettend veel andere leuke series, zoals Pretty Little Liars, online bekijken. Heel verslavend is deze website!

Wat vinden wij van deze serie? We hebben inmiddels de eerste aflevering online gekeken en zijn hier heel enthousiast over. Het is echt zo’n heerlijke, eenvoudige feel good serie. Verwacht geen diepgaande verhalen of zwaar ingewikkeld acteerwerk, want het is echt zo’n fijne Amerikaanse high school serie met een originele lesbische twist. Makkelijk weg te kijken met regelmatig heel wat aantrekkelijke beelden, want Amy en Karma zijn ook prettig om naar te kijken 😉

[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=3mwIOd6SLW0″ width=”650″ height=”350″][/videos]

Op de Nederlandse televisie (MTV) is de officiële première op zondag 7 september om 19:35 uur. Meer info over Faking it kan je vinden op www.mtv.nl.