Deze week neem ik een belangrijke beslissing die ik graag met jullie wil delen. Het is een grote stap voor mij en betekent aardig wat controle loslaten, maar tegelijkertijd denk ik ook dat ik dit echt nodig heb… en ons gezinnetje ook. Verder is er de nodige verandering in de richtlijnen rondom schermtijd voor je baby. Hoe zit het eigenlijk met onze schermtijd? Joyce deelt haar ochtend routine en we willen graag weten of jij in de ochtend of avond doucht. Verder valt koningsdag een beetje in het water en gaan we overdag naar bed omdat…. dit en meer zie je in onze nieuwste weekvlog!

Nogmaals dank voor alle steunende berichtjes onder de weekvlogs. Heel fijn dat jullie zo betrokken zijn! Wil je op de hoogte blijven van ons leven? Volg ons dan op Instagram, daar plaatsen we bijna iedere dag een update.