Een week met de nodige baby stress waardoor we twijfelen tussen de trein en de auto. We laten je onze ochtendroutine zien. Joyce doet voor het eerst in haar leven een zeker iets samen met Hunter in een restaurant. Ik ga met mijn zangkunsten naar een muziekstudio in Brabant om een single op te nemen en samen vieren we in het weekend de verjaardagen van onze moeders. We ontvangen tenslotte een geweldig tof jaarboek van Albelli met daarin onze hoogtepunten van 2018. Wil je ook zo’n jaarboek maken? Dan hebben we voor jou een kortingscode waarmee je 30% korting krijgt! Ga naar de website van Albelli en gebruik de code vrouwvanjou30. Tenslotte hopen we dat jou week fijn was en dat je weekend nóg fijner wordt!

Thanx voor alle lieve reacties en berichtjes onder de weekvlogs. Supertof dat jullie zo betrokken zijn! Wil je op de hoogte blijven van ons leven? Volg ons dan op Instagram, daar plaatsen we bijna iedere dag een update.