Deze week kunnen we jullie eindelijk onze kinderwagens laten zien. Wagens? Uhhmm… ja, dat was even een dingetje. Anyway, we doen mee aan Battle With The Strollers, een nieuw tv programma op SBS 6… ๐Ÿ˜‰ wie er wint? Dat zie je in de vlog. Verder onthullen we de naam van de baby aan onze donor en zijn vrouw. Ze mogen de namen (2) zowaar samen in elkaar scrabbelen. Heel spannend, want wat als ze de naam niet mooi vinden….? Verder krijgen we een gezinsauto van Opel… of toch niet? Nou ja, je ziet het allemaal in onze nieuwste weekvlog waarin Joyce inmiddels 36 weken zwanger is en de baby net ingedaald blijkt.

Kinderwagen Joyce: Cybex – Kinderwagen Scarlet: AngelCab

Je kunt je hier abonneren op ons YouTube kanaal en ons gezellig volgen via Instagram waar we regelmatig stories en foto’s delen. Fijn weekend voor strakjes!