Deze week maken we ons geboorteplan, althans dat is de bedoeling. We moeten allerlei vragen beantwoorden over hoe te bevallen, pijnbestrijding, artsen en… is het wel zo’n goed plan? We laten je zien hoe onze zoon eruit gaat zien. Is het een lelijke baby? We willen graag dat jullie gewoon eerlijk zijn. We stellen een testament op, gaan het dak op en meeten met Kim en Mila van Alboe.

Benieuwd naar de items van onze bestelling en wil je ook een kijkje nemen bij Best Secret, meld je dan aan via onze persoonlijke link. Bestel je iets voor minimaal 60 euro, dan krijg je 20 euro korting op je eerste aankoop! Onze favoriete items van Best Secret vind je in onze shop-in-shop.

Je kunt je hier abonneren op ons YouTube kanaal en ons gezellig volgen via Instagram waar we regelmatig stories en foto’s delen. Fijn weekend voor strakjes!