Het is tijd voor een Zwangerschap Q&A! De afgelopen maanden hebben we superveel vragen van jullie gekregen onder onze weekvlogs. Heel leuk en een goede reden voor een Q&A. We kondigden deze twee weekjes geleden aan op ons Instagram account en kregen hier nog eens honderden vragen. We hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet en beantwoorden deze nu voor jullie in een Zwangerschaps Q&A video.

We vertellen je wat de uitgerekende datum is, hoe we ons kindje willen opvoeden. We laten zijn kledingstijl zien, vertellen je meer over hoe Joyce wil bevallen. We delen wat voornamen, vertellen meer over de achternaam en zeggen wat over de roddels rondom jaloezie

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram en lees onze Twee Moeders blogs eens. Iedere vrijdag plaatsen we een weekvlog op ons YouTube kanaal.

Bekijk de video alvast HIER