Joyce en ik hebben beiden de nodige issues met onze huid. Ik heb al jaren last van rosacea, acné en een wat vettige huid. Joyce heeft zo nu en dan last van oneffenheden en een erg droge huid. Tot voor kort kozen we voor vrij neutrale huidverzorgingsproducten. Niet omdat deze onze huidproblemen oplosten, maar omdat ze ze niet verergerden. We hebben namelijk ook weleens producten gebruikt waardoor we juist meer klachten kregen. Een paar weekjes geleden werden we uitgenodigd om de producten van Paula’s Choice te proberen. We hadden hier al eens de nodige positieve berichten over gehoord en stonden er daarom wel voor open. Bovendien ging het niet enkel om het proberen van de producten, we kregen er direct een uitgebreid huidverzorgingsadvies bij. Dat vonden we zeker de moeite waard!

Beiden ontvingen we kort geleden een uitgebreid plan met onze persoonlijke routine. Super leuk en interessant! We werden er helemaal enthousiast van om eens extra goed voor onszelf en ons gezicht te gaan zorgen. Wat we verder heel fijn vinden aan de producten is dat er geen geurstoffen, kleurstoffen of ingrediënten aan de producten worden toegevoegd die de conditie of het functioneren van de huid zouden kunnen schaden.

paula's choice huidverzorging reviewBovendien heeft Paula’s Choice nooit dierproeven gedaan en zal dat ook nooit doen. Ze zijn onderdeel van het Leaping Bunny Program. Dit houdt in dat de producten niet op dieren worden getest, maar ook dat de ingrediëntenleveranciers dat niet doen. In dit artikel delen we onze persoonlijke routine met je en vertellen we wat we van de producten van Paula’s Choice vinden.

paula's choice huidverzorging review♥ Scarlet’s Choice
Zoals je in de afbeelding kunt lezen heb ik last van een vette huid die rosacea gevoelig is. Ik vind het prettig dat hiermee rekening wordt gehouden, want als ik bij de drogist crème koop, heb ik vaak geen idee welk effect dit heeft op mijn rosacea. Soms wordt deze nóg roder door een product. Je begrijpt dat ik daar niet blij van word. Ik heb gekozen voor een wat rijkere, dikke crème omdat ik dat het meest prettig vind. Hij trekt snel in en plakt niet. Ik heb hem nu een aantal dagen gebruikt en mijn huid is er blij mee. Ook de andere producten heb ik inmiddels al wat daagjes uitgeprobeerd. Allen voelen goed, voedend en prettig aan om te gebruiken. Ik hoop er na langer gebruik ook de roodheid wat mee te laten verminderen. Ik moet nog even wennen aan de hele routine, omdat ik gewoonlijk enkel een dagcrème smeerde, maar het voelt tot dusver wel goed om wat meer tijd een aandacht aan mijn huid te besteden.paula's choice huidverzorging reviewVoor onze persoonlijke huid routine ontvingen we beiden:

1. Calm Reiniger: Een goede gezichtsreiniger verwijderd overtollig talg, vuil en make-up.
2. Toner: Toners vullen je huid, na reiniging, aan met huid herstellende stoffen die bij de reiniging deels
verloren zijn gegaan. Ook verwijdert een toner restjes van de reiniger die mogelijk nog zijn achtergebleven. Een toner bevat hydraterende en kalmerende ingrediënten.
3. Exfoliant: Deze verwijderen dode huidcellen waardoor de huid gladder wordt en de zichtbaarheid van poriën en rimpels vermindert. Ze gaan huidveroudering tegen en zijn effectief bij huidproblemen.

Scarlet
4. Booster: Deze gebruik je als aanvulling om resultaten te verbeteren.
Joyce
4. Treatments: dit zijn doelgerichte producten voor specifieke huidwensen of -problemen.

5 & 6. Dagcrème & Nachtcrème: Dag- en nachtcrèmes bevatten huid herstellende en hydraterende ingrediënten die zorgen dat je huid beter functioneert, niet uitdroogt en er jonger en gezonder uit ziet. Daarnaast bevatten de crèmes antioxidanten die je huid helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het verschil tussen onze dag- en nachtcrèmes zit vooral in de toevoeging van een breedspectrum zonnefilter (SPF), die beschermt tegen UVA en UVB stralen. Alle Paula’s Choice dagcrèmes bevatten minimaal SPF 30. Joyce heeft een wat hogere ontvangen, omdat zij wat meer last heeft van pigmentvlekjes.

paula's choice huidverzorging review

♥ Joyce’s Choice

paula's choice huidverzorging reviewMijn huid is ontzettend gevoelig voor allerlei dingen. Van de meeste middeltjes krijg ik al snel een overgevoelige en onzuivere huid, met als gevolg dat ik zo min mogelijk op mijn gezicht probeer te smeren. Helaas is dit ook niet dé oplossing, want hierdoor mist mijn gezicht behoorlijk wat hydratatie. De laatste tijd heb ik een facewash en crème gebruikt zonder toegevoegde geur- en kleurstoffen en parabenen. Dat werkt op zich prima, alleen heb ik niet het idee dat het verder echt een toegevoegde waarde geeft aan de conditie van mijn huid. Ik vind het super tof dat ik de producten van Paula mag testen, maar moet eerlijk bekennen dat ik het ook een beetje spannend vind, omdat ik niet weet hoe mijn gezicht erop zal reageren. Wel stelt het me gerust dat ook deze producten vrij zijn van allerlei toegevoegde middelen en het idee erachter overeenkomt met mijn eigen huidproblemen.

Voor mijn type huid kreeg ik een setje routine producten uit de Resist lijn. Gezien mijn eigen routine, die enkel bestaat uit een facewash en een dagcrème, is dit lijstje even wennen. Ik denk dat ik in mijn hele leven nog nooit zoveel producten op mijn gezicht heb gesmeerd. Tot nu toe voelen ze prima aan. De facewash is prettig en de crèmes zijn lekker licht. De exfoliant lotion moet ik even rustig opbouwen. Mijn dagcrème bevat een SPF 50, wat erg handig is. In de zomer vergeet ik vaak iets te smeren, omdat ik de zonnebrandcreme’s gewoonweg niet prettig vind voelen op mijn gezicht. Verder ben ik benieuwd wat de Multi Correction Treatment, wat huidverkleuring en onzuiverheden laat verminderen, de komende tijd aan mijn huid zal corrigeren. So far, so good. Jullie zullen het zien de komende tijd!

paula's choice huidverzorging reviewWat bovendien ook leuk is om te weten is dat de oprichtster van Paula’s Choice, Paula, zelf ook ervaringdeskundig is op het gebied van huidproblemen. Op 11-jarige leeftijd begon voor haar een jarenlange strijd tegen acne en eczeem. Veertien jaar later en oneindig veel niet werkende producten verder, ging ze zich meer verdiepen in cosmetische formules. Vanaf dat moment had Paula een missie om huidverzorging en cosmetica uitgebreid te onderzoeken. Door middel van het schrijven van boeken, TV optredens en uiteindelijk de ontwikkeling van haar eigen lijn van huidverzorgingsproducten, heeft Paula miljoenen vrouwen over de hele wereld geïnspireerd en geholpen.

Naar aanleiding van de ervaring en het nodige wetenschappelijk onderzoek heeft Paula’s Choice ook een aantal gouden huidverzorgingsregels opgesteld die de basis vormen voor een gezonde en goed uitziende huid. Heel handig, zeker voor vrouwen zoals wij die echt vrij onwetend zijn op dit gebied…

paula's choice huidverzorging review

  • Huidverzorging moet mild zijn voor je huid en geen irriterende ingrediënten bevatten.
  • Gebruik overdag altijd SPF om de beste huid van je leven te krijgen en te houden.
  • Niet scrubben! Exfolieren is heel belangrijk, doe dit met een leave-on exfoliant op basis van AHA of BHA in plaats van een scrub.
  • Gebruik geen producten uit potjes. Om werkzame stoffen te behouden moet een verpakking luchtdicht zijn en geen licht doorlaten.
  • Je huid heeft behoefte aan meer dan één ingrediënt. Daarom heb je een uitgebreide verzorgingsroutine nodig met producten en ingrediënten die elkaar aanvullen.
  • Bescherm je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf met een mix van krachtige antioxidanten.
  • Benzoylperoxide en salicylzuur (BHA) helpen bij een acne-gevoelige huid, dat heeft onderzoek herhaaldelijk aangetoond.

De komende tijd zullen we de producten van Paula’s Choice dagelijks gaan gebruiken. Mocht je over een paar weekjes dus twee super zachte en egale huidjes in onze video’s zien, dan weet je waar het aan ligt! Ben je nou net zo enthousiast als ons geworden over de producten van Paula’s Choice, dan kan je meedoen aan onze winactie!

We mogen twee maal een basisroutine (reiniger-exfoliant-dag/nachtcrème) van Paula’s Choice weggeven! Hoe doe je mee? Door onder ons bericht op Facebook te vertellen waarom jouw huid de producten van Paula’s Choice verdient. Vergeet ook niet je e-mailadres erbij achter te laten.

Tenslotte hebben we een fijne kortingscode voor je! Je krijgt 15% korting door de komende maand de code Vrouw15 te gebruiken!