Een fijn interieur in huis en voor jou als persoon. Ja, zo kan dat werken. Door het interieur van je huis mooier te maken, aangenamer, kan jij jezelf als persoon ook een stukje positiever gaan voelen. Jouw interieur als mens is het meest belangrijk in het leven. Waar je ook komt, waar je ook woont en met wie je ook bent, als dat interieur aangenaam en positief is, ben je overal op je gemak. Kort geleden heb ik een kijkje genomen bij de MADE pop-up store op Utrecht Centraal. Er zitten hier met regelmaat pop-up winkels, maar nog niet eerder zat er eentje die ik zo tof vond. Via Instagram en Facebook had ik een flinke tijd geleden reeds kennisgemaakt met MADE. Nu Joyce en ik actief bezig zijn met het mooier maken van het interieur van ons huis (wat mooi samengaat met het werken aan ons innerlijk) snuffelen we met regelmaat rond in allerlei woon webshops, zo ook die van MADE.COM.

Bij MADE vonden we super veel toffe spullen, maar we konden de kwaliteit ervan niet in real zien en dat vonden we een beetje jammer. Tot vorige week! Superleuk om nu in real een kijkje te kunnen nemen en nog wel zo dichtbij ons huis. Het is dat we nét een paar dagen ervoor ons nieuwe bank hadden ontvangen, anders hadden we zeker nog een bank van deze winkel overwogen.

In deze blog deel ik mijn bezoek met je, laat ik zien wat je kunt verwachten van de pop-up store en geef ik je een handige kortingscode kado waarmee je 30 euro korting krijgt in de webshop op items boven 300 euro. Best handig als je net als ons op het punt staat een nieuwe bank, tafel of kast voor je hippe interieur te kopen: MADEBYIKVROUWVANJOU – geldig tot 21 november.

De pop-up store valt direct op als je door de stationshal van Utrecht centraal loopt. De kleur roze past helemaal bij dit moment en de teksten op de ruiten zijn tof. Vooral de zin: ‘Loop jezelf niet voorbij’ – sprak me aan, omdat ik vaak te snel leef, zonder te ervaren. Hoe meer tijd en aandacht je steekt in jouw eigen stekje, hoe meer je ook kunt genieten van het moment NU. Je eigen stekje, jouw interieur mooier maken is iets fijns voor jezelf doen. Dat kan heel erg bijdragen aan een positiever gevoel over jezelf, jouw eigen persoonlijke interieur, zal ik maar zeggen.

Een hip interieur met Made.comErg leuk en origineel aan deze pop-up store is dat je echt via een klein deurtje een interieur binnen wandelt, waardoor het inderdaad echt een soort experience wordt. In de etalage vind je al verschillende mooie items van de store, maar binnen proef je de sfeer van een bijzonder en hip interieur helemaal.

Op een groot scherm wordt een film afgespeeld over interieur en MADE. Ik was direct verliefd op de bank toen ik binnenwandelde én op de boekenkast en spiegel. De sfeer in de pop-up store is hip, maar cosy. Daar houd ik van. Ik vind het bovendien leuk dat veel items nét even anders zijn, waardoor je niet het idee hebt dat je dezelfde bank, kast of tafel hebt als je buurvrouw, zoals bij veel spullen IKEA, Leenbakker en Wehkamp items.

Een hip interieur met Made.comBank: Julianne

De boekenkast gemaakt van donker hout in zeshoeken vond ik tof. Ik zou deze zo in onze werkkamer neer willen zetten. Nu staat daar nog zo’n rij rek (een soort chique vakkenvulwagen van de Appie) dat half Nederland heeft en in iedere winkel te koop is, haha. Wie weet als we binnenkort nog een bonus krijgen van de kerstman, dat we dit cliché rij rek inruilen voor deze toffe kast! Het bed ernaast vind ik trouwens ook heerlijk. Een beetje Frans door de spijlen, maar hip door de afwerking en kleur.

Een hip interieur met Made.comKast: Polygon

Rechts in de ruimte staat een gezellige tafel prachtig gedekt. Yup, ik zou zo kunnen aanschuiven.  Mooi servies en fijne zachte stoelen. Heel gezellig én tof dat ze dit soort items ook verkopen. De kaarsenstandaards vind ik nog wel het overwegen waard voor op onze eettafel.

Een hip interieur met Made.comStoelen: Seattle
Servies: Cook & Dine

Zoals ik in de inleiding al schreef, vond ik de spiegel ook echt geweldig. Ik had deze al eerder online in de webshop gespot, maar durfde hem toen niet te bestellen omdat ik hem niet in real had gezien. Jammerdebammer, want hij is écht mooi …en ik heb nu al een minder spannende spiegel gekocht. Deze spiegel van MADE is rosé houd en heeft een tof zijrek voor kleding en twee bakjes voor spulletjes. Heel origineel.

Een hip interieur met Made.comStoeltje: Margot accent
Kledingrek: Alana

Als ik via de etalage weer naar buiten wandel kom ik nog een tof tafeltje en oude roze stoeltje tegen. Beiden spreken me aan. De gouden bank waar ik langs kom is niet mijn ding, maar ik vond hem wel apart en grappig genoeg om er nog even een foto van te maken.

Een hip interieur met Made.comBank goud: Vinci
Bank geel: Margot

Al met al vond ik de Pop-up store van MADE.COM erg leuk en zeker het bezoeken waard. Ik weet nu ook door de spullen in real te hebben gezien, dat ik best eens de gok kan wagen om hier wat voor in huis te bestellen. Ik kan dit ook oprecht aanraden, want het is gewoon een toffe store met toffe spullen.

Mocht je eroverheen gelezen hebben, hierbij nog even de kortingscode: MADEBYIKVROUWVANJOU. Ik zal onder de foto’s de nodige items even linken naar de webshop, mocht je geïnteresseerd zijn in één van de producten. Deel gerust ook jouw ervaringen met de pop-up store of de webshop zelf.

Hoe draagt jouw interieur bij aan jouw stemming?