Back to the sixties! Een paar weken geleden bestelden we via de buitenlandse webshop Rosegal wat leuke items. Het leek me tof om eens wat items met een jaren ’60 stijl voor Joyce uit te kiezen. Ze is nooit zo’n fan van mijn vreemde kledingkeuzes voor haar, maar liet het toch maar gebeuren… Rosegal biedt trouwens gratis worldwide shipping, dus dat is handig. Voor nu niet echt boeiend, want we ontvingen deze twee items voor niks, nakkes, nada. Het duurde wel wat weekjes voordat we de kleding in de brievenbus hadden, maar eenmaal bij de post zag het erg netjes uit. Het was goed ingepakt en de kleding voelde niet goedkoop aan.

In deze blog laat ik je zien wat ik bestelde en hoe de items bij Joyce staan. Naast een playsuit, jurkje en oorbellen, bestelde ik ook een sixties bikini, maar ‘helaas’ bleken Joyce haar borsten hier te groot voor. Jammerdebammer, hier hebben we dus geen foto’s van…

โ™ฅ Vintage Buttoned Pinstripe Panel Dress
Het eerste item is deze geweldig leuke jurk. Toen we hem binnenkregen met de post, betitelden we deze direct als Mickey Mouse jurk, omdat hij gewoon een beetje zo’n Disney uitstraling heeft. Heel vrolijk, vintage en sprookjesachtig. Ik kon uiteraard niet wachten tot Joyce hem aan had en Joyce kon niet wachten tot de fotoshoot voorbij was ๐Ÿ˜‰ De Jurk kost 23,60 Dollar en vind je hier in de webshop.

De jurk is er ook in het rood en zwart. Ik heb het jurkje na de fotoshoot ook even gepast en mij stond hij ook best leuk. Ik zal deze in de toekomst waarschijnlijk dus vaker gaan dragen dan Joyce…

Back to the sixties met Rosegal

Back to the sixties met Rosegal

Back to the sixties met Rosegal

Back to the sixties met Rosegal

Back to the sixties met Rosegal

โ™ฅ Stripe Empire Halter Romper with Buttons
Het tweede item is deze leuke sixties look playsuit. Deze playsuit kost 19,59 Dollar. We bestelden hem in maat S, wat ervoor zorgde dat hij wel iets aan de krappe kant was bij Joyce. Hij is wel erg leuk en uitgesproken. Niet een standaard playsuit die je overal ziet. Fijn op vakantie met slippertjes of sneakers eronder, maar ook leuk voor een feestje met een paar pumps eronder.

Joyce combineert de playsuit hier met een paar grappige platform sneakers die ik bestelde via Light in the Box. Deze sneakers waren 21,42 euro. Ik zou je niet aanraden deze te bestellen, want ze zitten niet echt lekker, haha.

Back to the sixties met Rosegal

Back to the sixties met Rosegal

Back to the sixties met Rosegal

Back to the sixties met Rosegal

Back to the sixties met Rosegal

Back to the sixties met RosegalBack to the sixties met Rosegal

โ™ฅ Rainbow Earrings
Tenslotte bestelde ik nog deze rainbow earrings. Gewoon, omdat ik ze grappig vond. Ze waren lekker goedkoop: 1,38 Dollar. Leuk bij een eenvoudige outfit als enkele oorbel of tijdens een gay pride om helemaal los te gaan. Hoe deze oorbellen ons staan, zullen we binnenkort laten zien op onze Instagram pagina.

rainbow oorbellenZoals ik al schreef was Joyce zelf niet dol enthousiast over haar outfits. Dat kan je ook zien in de weekvlog van afgelopen vrijdag. Ik ben dat uiteraard wel. We zijn benieuwd wat jij van haar jurk en playsuit vindt. Laat het gerust even weten!