Een paar weekjes geleden ontvingen we een mailtje van MyMuesli met de vraag of we wilden kennismaken met de nieuwe zomerse varianten van MyMuesli. Ik ontbijt graag met muesli, granola en cruesli, dus je begrijpt dat ik op zo’n aanbod geen nee zeg, zeker niet als het om een echt zomers ontbijt gaat. Ik vind het heerlijk om lekker in de tuin buiten te eten. Ik begin de dag dan zoveel positiever dan als het koud en regenachtig buiten is. Een zomers ontbijt in de tuin is voor mij echt op en top genieten. Een paar dagen later ontvingen we via de post een enorme doos van MyMuesli, OMG…!

Ik had een proefzakje verwacht, geen hele doos! Toen ik het ding vervolgens openmaakte was ik helemaal blij verrast. Er zaten twee geweldig leuk vormgegeven kokers is mét zomerse muesli. In de doos zat bovendien nóg een doos met daarin 6 varianten Muesli to go. Superhandig als je haast hebt óf als je geen zin hebt om brood klaar te maken en graag met deze doosjes luncht. Anyway, afgelopen week probeerden we de Pink Granola en Zomer muesli varianten. Joyce nam daarnaast een aantal Muesli to go bakjes mee naar haar werk… Oh en we hebben btw ook nog een leuke kortingscode voor je waarmee je net als ons een grote doos met Mymuesli To Go gratis kan krijgen ♥

Zomers ontbijt met MyMuesli muesli granola gezond lekkerVia Mymuesli kun je met meer dan 80 ingrediënten je eigen bio-muesli mixen. Hiermee heb je keuze uit meer dan 566 biljard muesli variaties, das best veel, zeker als je net als ons nooit kan kiezen. Gelukkig hebben ze voor de nietkunnenkiezers onder ons ook wat voor gemixte muesli varianten.  Maar liefst 25 muesli’s, waaronder de nieuwe Pink Granola en Zomer Muesli.

Zomers ontbijt met MyMuesli muesli granola gezond lekkerDe Pink Granola bevat naast gedroogde granaatappelpitjes ook gevriesdroogde frambozen en fijne aardbeistukjes. De zoetzure cranberry’s omhuld in witte chocolade maken de granola nét even anders en extra lekker. Het acai-poeder en de rozenblaadjes maken de Pink Granola helemaal bijzonder en echt heerlijk zomers. Yup, wij worden echt blij van deze heerlijk zoete, zomerse variant.

Zomers ontbijt met MyMuesli muesli granola gezond lekkerJoyce nam een aantal van de To Go varianten mee naar haar werk. In dit To Go probeerpakket zaten 6 verschillende bio-muesli’s. De Blackberry Granola 2go was nieuw in het pakket. Joyce mixte het met melk (zelf kies ik liever voor kwark of yoghurt) en at ze als lunch. Stiekem houdt ze meer van de echte grove brokkelige Cruesli, maar om hier af en toe mee te variëren vindt ze eigenlijk ook prima. Het smaakt gezond, fris en natuurlijk en dat is ook wat waard, aldus Joyce. De stukjes witte en bruine chocolade die in sommige van de To Go varianten zit, zijn wel echt lekker trouwens…

Zomers ontbijt met MyMuesli muesli granola gezond lekker

Zomers ontbijt met MyMuesli muesli granola gezond lekkerHet meest enthousiast ben ik over de nieuwe Zomer Muesli. Deze is knapperig, fruitig, zoet en fris tegelijk. Ik werd helemaal blij van de knapperige yoghurt-snippers en kokos-chips die door de muesli heen zitten. In eerste instantie dacht ik dat het witte chocolade was, maar het bleek yoghurt, echt bijzonder en heel lekker! De exotische appel-passievrucht crunch en fruitige aardbeienzorgen voor extra frisheid in de muesli. Yup, deze zomer muesli is echt een aanrader!

Zomers ontbijt met MyMuesli muesli granola gezond lekker

Zomers ontbijt met MyMuesli muesli granola gezond lekker

Tenslotte wil ik je graag nog even laten kennismaken met een viertal geweldig grappige muesli varianten om jezelf of een goede vriendin cadeau te geven:

“Heb je je een beetje te veel laten meeslepen vannacht? Slechte dag gehad? Of heb je gewoon zin in héél véél chocolade? Wij hebben een muesli voor elk moment in jouw leven. Zelfs als je blij bent dat je scheiding eindelijk rond is!”

limitededition-mood mymuesli♥ My Worst Hangover Muesli
Heb je je vannacht te veel laten meeslepen? Is je kater nog nooit zo erg geweest? Deze muesli helpt je er doorheen…

♥ My Fucked Up Life Muesli
Slechte dag gehad? Heb je geen idee wat je doen moet met je leven? Ga voor de My Fucked Up Life Muesli.

Tot slot: Speciaal voor onze bezoekers kregen wij een linkje naar een gratis mymuesli2go probeerpakket met 6 bio-muesli soorten bij een eerste bestelling. Superleuk én lekker natuurlijk. Trakteer jezelf op jouw lievelingsmuesli en ontvang jouw gratis pakket.

Wat is jouw favoriete zomerse ontbijt?