In deze nieuwe weekendvlog zet Scarlet de stap om weer in beeld te komen. Ik vind dat heel fijn en stoer van haar. Het hoe en waarom legt ze uit in een eerdere blog op onze website: Anorexia is een Mindfuck. Ik Vrouw van Jou staat voor echtheid, realiteit, iets wat we steeds minder zien op social media. Vandaar uiteindelijk ook de keuze om zich niet langer te verschuilen, maar het leven gewoon te laten zien met al haar pieken en dalen. We hopen dat jullie dit waarderen Γ©n hier op respectvolle wijze mee willen omgaan.

Zoals je begrijpt is dit niet eenvoudig en ligt het best heel gevoelig. We waarderen jullie reacties het in ieder geval enorm en willen jullie ook bedanken voor alle eerdere, lieve reacties op de blog van Scarlet.

Wil je meer van ons zien? Neem dan eens een kijkje op onze Instagram pagina. Hier plaatsen we dagelijks foto’s. Ook kan je oude video’s terugkijken en je abonneren op ons YouTube kanaal.

Liefs,
JOIS & SCRLT β™₯